Published On: joi, ian. 17th, 2019

Colegiul Naţional „Constantin Carabella” va avea propria bază sportivă

nichiduta.ro

A început execuţia viitoarei baze sportive de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, o completare binevenită în ce priveşte dotările acestei prestigioase instituţii de învăţământ pre-universitar. Cu acest prilej au efectuat o vizită în teren primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădules-cu, şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte, cărora li s-a adăugat prof. Corneliu Stoicescu, directorul colegiului.
Cu privire la proiect, primarul Cristian Stan a spus că include construirea unei săli de sport cu o suprafaţă desfăşurată de 900 de metri pătraţi, prevăzută cu toate dotările necesare, şi amenajarea unui teren de sport în aer liber. Valoarea investiţiei este de 2,6 milioane de lei, finanţarea este asigurată de la bugetul local iar termenul de execuţie este de 18 luni. În această primă etapă se lucrează la demolarea unor anexe în care au funcţionat fostele ateliere şi la degajarea terenului. Detaliile proiectului au fost stabilite împreună cu directorul Corneliu Stoicescu şi, dacă nu vor apare probleme deosebite, cei peste 800 de elevi ai colegiului vor beneficia de baza sportivă peste cel mult un an şi jumătate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro