Colegiul Economic Târgoviște, din nou la cursuri online

Colegiul Economic Târgoviște a trecut din nou în online până la data de 26.10.2021. Unitatea de învățământ a solicitat trecerea în online potrivit ART. 3 Alin. 2 din noul ordin comun care permit închiderea școlilor: „ĩn situații justificate de infrastructură și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică în condițiile art. 6.”
Situația epidemiologică în grădinițele, școlile și liceele din județul Dâmbovița, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, din data de 13 octombrie 2021, s-a modificat de la o zi la alta.
Situația actualizată zilnic a gru-pelor/claselor/unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD a adunat 175.000 de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze

Peste 175.000 de români au semnat până acum în cadrul campaniei inițiate de PSD de susținere a proiectului de lege depus în Parlament privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze. Numărul mare de oameni din toate zonele țării care s-au alăturat acestei campanii, în numai două săptămâni, arată gradul uriaș […]