Cod portocaliu de ploi abundente și frig în Dâmbovița

0 0

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod galben și Cod portocaliu de ploi abundente și temperaturi scăzute în mai multe zone din țară. Potrivit ANM, până sâmbătă județul Dâmbovița și alte 10 județe vor fi sub atenționare Cod portocaliu de vreme rea.
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00
Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ
În intervalul menționat, în Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură va ploua pe arii extinse va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.
Notă: În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h. În a doua parte a zilei de joi (14 octombrie) și în noaptea de joi spre vineri (14/15 octombrie) în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.
COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00
Fenomene vizate: ploi abundente
În județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și municipiul București și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40…60 l/mp.
În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IPJ Dâmbovița, în doliu

Comisar șef de poliție PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița s-a alăturat oamenilor legii care veghează din Ceruri. Vestea a căzut ca un trăsnet!„Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a […]