Cluburile, restaurantele, barurile şi discotecile din judeţ, în vizorul pompierilor dâmboviţeni

0 0

În ultimele şase săptămâni, ISU Dâmboviţa a făcut 106 controale ce au vizat restaurantele, barurile, cluburile şi discotecile de pe raza judeţului Dâmboviţa. În urma controalelor s-a constat că 17 agenţi economici funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu. Toate aceste date au fost prezentate în cadrul Colegiului Prefectural Dâmboviţa col. Raoul Mie Constantinescu, inspectorul şef al pompierilor dâmboviţeni. Şeful pompierilor dâmboviţeni a ţinut să puncteze că au fost effectuate şi o serie de controale inopinante: „în anul 2017 s-au executat controale tematice inopinate, atât în timpul zilei cât şi pe timp de noapte, la 22 de operatori economici cu domeniul de activitate: alimentaţie publică (restaurante, discoteci, baruri, cluburi).
În urma controalelor s-au constatat un număr de 29 de deficienţe dintre care 8 deficienţe remediate pe timpul controlului, s-a aplicat un număr de 23 de sancţiuni contravenţionale dintre care 8 amenzi în cuantum de 4000 lei şi 15 avertismente.
În anul 2016 s-au executat un număr de 90 de controale tematice şi controale tematice inopinate, atât în timpul zilei cât şi pe timp de noapte, la operatori economici cu domeniul de activitate: alimentaţie publică (restaurante, discoteci, baruri, cluburi).
În urma controalelor s-au constatat un număr de 164 de deficienţe dintre care 7 deficienţe remediate pe timpul controlului, s-a aplicat un număr de 111 de sancţiuni contravenţionale dintre care 34 amenzi în cuantum de 21500 lei şi 77 avertismente.”, a declarat col. Raoul Ilie Constantinescu, inspectorul şef al ISU Dâmboviţa.
Tot în cadrul Colegiului prefectur-al s-a prezentat actualizarea Schemelor cu riscuri teritoriale în oraşele şi municipiile din Judeţul Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Răzvad are proiecte pe PNDL 2, în valoare de 21 milioane de lei

La Răzvad, autorităţile locale sunt în permanenţă preocupate de a identifica oportunităţile şi de a pregăti portofoliul de proiecte de investiţii în perspectiva dezoltării localităţii la standarde europene. Primarul Emanuel Spătaru, ales în vara anului 2016, a reuşit să proiecteze, alături de echipa instituţiei publice, proiecte care pornesc de la […]