CLUBUL FLACĂRA MORENI VA FI REABILITAT ŞI MODERNIZAT CU FONDURI EUROPENE

0 0

Constantin Dinu, primarul Municipiului Moreni, a semnat contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Club Flacăra, construcție cu destinație administrativă și socio-culturală și transformarea în Centrul Cultural Flacăra Moreni”. La eveniment au mai participat Constantin Tocan, administratorul public al municipiului, Mădălina Breazu, șef Serviciu Achiziții Publice – Proiecte, și reprezentanții executantului.
Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional, are o valoare de 8.590.000 lei (fără TVA) și un termen de execuție de 19 luni (din care 3 luni proiectare și 16 luni execuția propriu-zisă a lucrărilor).
Scopul proiectului este reabilitarea Clubului Flacăra Moreni, construcție cu destinație administrativă și socio-culturală, astfel încât această investiție publică să conducă la reabilitarea unei clădiri care dobândește funcțiunea de Club Cultural educațional – recreativ. Prin proiect va fi realizată și echiparea clubului în vederea asigurării, în regim tehnologic și de eficiență energetică de ultimă generație, a serviciilor educațional – recreative. Nu în ultimul rând se poate vorbi despre creșterea atractivității municipiului Moreni prin crearea și amenajarea unei zone cultural – recreative.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

16 angajatori depistaţi utilizând muncă nedeclarată

În intervalul ianuarie-iunie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița a organizat acțiuni de informare a angajaților și angajatorilor în privința drepturilor și obligațiilor pe care le au în cadrul raporturilor de muncă și au desfășurat atât controale prevăzute în Programul Cadru de acțiuni pentru anul în curs, cât și acțiuni de […]