CLAUDIA lUGULESCU, LA EUROPENELE DIN OLANDA

0 0

UEFA a anunţat lista arbitrilor selectaţi pentru a conduce partide la Campionatul European de fotbal feminin ce se va desfăşura în această vară în Olanda.
Pe listă se regăsesc şi trei reprezentante ale arbitrajului românesc: „centralul” Teodora Albon împreună cu asistenţii Petruţa lugulescu şi Mihaela Ţepuşă.
Teodora Albon se află la a doua participare la Campionatul European, după cea din Suedia 2013.
„Acolo am arbitrat doar în faza grupelor, apoi am plecat acasă. Va fi o revanşă personală pentru mine dacă voi arbitra în fazele superioare”, spune arbitrul în vârstă de 39 de ani.
„Este o mare bucurie pentru mine, mai ales că voi fi prezentă alături de colegele mele, şi sper să ne descurcăm bine. Ar fi fost incredibil să merg la Euro împreună cu echipa României, fetele au fost aproape de o performanţă unică, dar sunt sigură că experienţa de la baraj le va întări şi vor munci şi mai mult să ajungă la turneul final”.
La Campionatul European de fotbal feminin, 16 iulie-6 august, vor participa în premieră 16 reprezentative. Toţi arbitrii delegaţi de UEFA la turneul final vor participa, în perioada 15-17 mai, la un worskshop ce va avea loc în Ţara Lalelelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele tinerilor democraţi din SUA, Louis David Elrod, în vizită la Târgovişte

Louis David Elrod, preşedintele tinerilor democraţi din SUA şi o delegaţie formată din staff-ul de conducere şi vicepreşedintele PES-IUSY, dl Garo Chadoian (Austria) au fost oaspeţii Organizaţiei TSD, pentru câteva zile. Reprezentanţii tineretului social democrat au avut o întâlnire de lucru cu membri ai partidului democrat din SUA, bazată pe […]