CJ Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte, parteneri în vederea participării la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016

cj-dambovitaConsiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară la primele ore ale dimineţii în data de 27 octombrie 2016. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre privind investiţii importante pentru judeţul Dâmboviţa.
La punctul doi de pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu municipiul Târgovişte, prin Consiliul Local Municipal Târgovişte în vederea promovării potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016 ce are loc la Bucureşti. Este oportună realizarea asocierii judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu municipiul Târgovişte prin Consiliul Local Târgovişte în vederea promovării potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa, prin participarea la Târgul de Turism al României, din perioada 17-20 noiembrie 2016. Judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, participă în cadrul asocierii, cu suma de 35.000 lei (inclusiv TVA) iar Primăria Târgovişte participă cu suma de 60.000 de lei.
La punctul trei, consilierii judeţeni au aprobat Nota de Fundamentare privind achiziţia unui stand expoziţional pentru promovarea potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016.
Trebuie să menţionăm faptul că domnul consilier judeţean Liviu Stoica nu a participat la vot dat fiind faptul că este implicat în organizarea acestui eveniment, în calitate de city manager al municipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ajutor de minimis pentru crescătorii de animale

Prin hotărâre de guvern, a fost aprobată schema „Ajutor de minimis pentru achiziţionarea de către producătorii agricoli de juninci din rase specializate de taurine, juninci din specia bubaline şi/sau tauri de reproducţie din rase de carne”. Valoarea totală a schemei este de 18.150.000 lei şi suma se asigură integral de […]