CJ Dâmbovița și  Prefectura Dâmbovița susțin promovarea produselor tradiționale și a satului dâmbovițean 

1 0

La Dragomirești, promovarea produselor tradiționale și a satului dâmbovițean în cadrul Zilei Iei Românești, un eveniment organizat prin implicarea directă a conducerii Asociației Crescătorilor de Capre din România- filiala Dâmbovița, Asociația Păstorul Crișana și Primăria Dragomirești.

Producătorii dâmbovițeni și-au etalat produsele pur tradiționale iar cei prezenți au putut să deguste bunățile.

După cum era și normal, au avut loc și discuții între producători și oficialii  județului.  Producătorii autohtoni după cum știm sunt cei mai afectați după cei doi ani de pandemie dar și de situația economică actuală.

Au fost prezenți primarul Dragoș Vlădulescu, prefectul Claudia Gilia, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, parlamentari, reprezentanții Direcției Agricole Dâmbovița și  nu în ultimul rând Barabasi Antal Szabolcs, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Birocrația și legislația alambicată lasă clădirea „fantomă” de la Dărmănești fără utilitate

La  Dărmănești executivul local continuă demersurile  pentru a conferi  utilitate clădirii care a costat peste 1 milion de euro și în care ar fi trebuit să funcționeze liceul. Reamintim aici că imobilul este  amplasat la marginea localității și reprezintă o moștenire de la vechea administrație, fiind construită cu aproximativ 15 […]