CJ Dâmbovița: Sala Polivalentă din Târgoviște va fi modernizată 

Date:

Sala Polivalentă din Târgoviște va fi modernizată printr-un proiect implementat de CJ Dâmbovița, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat că în cadrul ședinței Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aprobat proiectul de hotărâre  ce vizează  indicatorii  tehnico- economici, detalii despre avizarea lucrărilor ce trebuie realizate dar si cheltuielile estimată pentru proiectul de modernizare a  Sălii Polivalente. Valoarea  acestei investiții se ridică la 29.000.000 de lei. Lucrările sunt de anvergură, având în vedere suprafața construită de peste 3.200 de metri pătrați și suprafața utilă totală de aproximativ 4.500 metri pătrați.

”  Publicul dâmbovițean va beneficia de 1.912 locuri cu scaune, dintre care 16 pentru oficialități și invitați speciali, 4 locuri pentru televiziuni și 8 locuri pentru persoane cu dizabilități.

 Nu doar că Polivalenta va arăta foarte bine, dar va avea zone de SPA, de recuperare sportivă cu bazin/saună și cabinet medical. Capacitatea vestiarelor este de 48 de sportivi, iar aceștia vor avea la dispoziție 4 vestiare. Suprafețele de joc vor fi finisate cu parchet specific, dotate cu coșuri de baschet, fileu, porți de handbal, panouri digitale, sistem de iluminat nou și toate dotările necesare sporturilor de sală.  La finalul lucrărilor, Sala Polivalentă din Târgoviște va găzdui, în cele mai bune condiții, meciuri de nivel național, european și mondial.

 Pentru performanță și sănătate!”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...