CJ Dâmboviţa la discuţii cu investitorii care vor să se dezvolte în judeţul Dâmboviţa

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea îşi arată întreaga disponibilitate în susţinerea demersului investitorilor care vor să se dezvolte în judeţul Dâmboviţa. Conducerea CJ Dâmboviţa valorifică interesul pe care îl manifestă investitorii iar la finalul discuţiilor cu aceştia speră săi convingă, cu argumente, că judeţul Dâmboviţa chiar este potrivit unei investiţii precum cea pe care o au în vedere. O colaborare cu tot mai mulţi investitori ne poate plasa ca judeţ într-o nouă şi optimistă perspectivă economico-socială. Un investitor şi-a arătat interesul de a-şi dezvolta activitatea în zona montană Moroeni – Padina – Peştera, precum şi în oraşul Titu.
„Investitori străini intenţionează să vină în judeţul Dâmboviţa. Un exemplu în acest sens este şi domnul Michael Bell, preşedintele companiei Blackpearl Property, om de afaceri irlandez, prezent şi pe piaţa imobiliară din România. Astăzi, în cadrul unei discuţii purtate cu privire la dezvoltarea acestui segment economic, mi-a confirmat intenţia sa de a-şi consolida poziţia pe piaţa locală dâmboviţeană, în zona montană Moroeni – Padina -Peştera, precum şi în oraşul Titu. Mă bucur că am purtat această discuţie şi am speranţa că, în viitor, vom ajunge la un parteneriat benefic pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa”, a punctat preşedintele CJ, Alexandru.
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea este de părere că poate deschide acum drumul spre o dimensiune economică ce poate contribui substanţial la dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele executiv al TSD Dâmboviţa invită toţi tinerii să vină sâmbătă la mitingul PRO Guvernul Grindeanu

Sâmbătă, 25 februarie, la Târgovişte are loc un miting cu participarea a 10.000 de persoane, pentru a exprima susţinerea faţă de premierul Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea. Mitingul are toate autorizaţiile şi este organizat de PSD Dâmboviţa. Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru – preşedinte executiv al TSD Dâmboviţa i-a […]