CJ Dâmbovița investește viitorul tuturor copiilor dâmbovițeni!

Date:

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan și președintele Administrației Fondului pentru Mediu (A.F.M.), Laurențiu Neculaescu, au semnat contractul de finanțare prin care Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa 17 microbuze școlare: 9 electrice și 8 hibride. Valoarea totală a finanțării accesate prin programul A.F.M. este de 25.000.000 de lei. Aceste microbuze, care vor fi utilizate pentru a asigura transportul elevilor navetiști, vor ajunge în 17 comune. 

De asemenea, Consiliul Județean Dâmbovița are în licitație publică achiziția altor 31 de microbuze școlare, de 8+1 și 16+1 locuri, în valoare de 30 de milioane de lei. Și pentru acest proiect Consiliul Județean Dâmbovița are asigurată finanțarea printr-un contract semnat prin P.N.R.R. 

 Totalul investițiilor Consiliului Județean Dâmbovița în educația copiilor din județul nostru se ridică la aproximativ 130.000.000 de lei: 64.000.000 de lei – echipamente digitale, dotări și mobilier nou pentru 61 de școli și licee dâmbovițene; 30.000.000 de lei – 31 microbuze prin P.N.R.R.;  25.000.000 de lei – 17 microbuze prin A.F.M.; 7.300.000 de lei – reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Speciale din Târgoviște; 3.600.000 de lei – hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale la biblioteci.

 Pe de altă parte, tot astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în cadrul Programului „Prima Conectare”, reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu și ai Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, Laurențiu Neculaescu și Liviu Stoica, au semnat un contract prin care 1.361 de familii din 24 de comune dâmbovițene vor fi racordate, în mod gratuit, la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare. 

Aceasta este etapa a doua a programului „Prima Conectare” în județul Dâmbovița, iar valoarea acestui proiect, finanțat prin P.N.R.R., se ridică la peste 12.700.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...