CJ Dâmbovița: Cel mai ambițios proiect privind modernizarea infrastructurii rutiere  

Date:

Conducerea CJ Dâmbovița a demarat cel mai ambițios proiect privind modernizarea infrastructurii rutiere  ce vizează lucrări de amploare, pentru a elimina traficul greu din toate orașele.

Inelul 2 de centură este proiectat pe o lungime de 16,15 km în jurul municipiului Târgovişte și unităților administrativ teritoriale limitrofe, Aninoasa, Doicești, Șotânga, Dragomirești, Ulmi și Lucieni. 

” La această dată, suntem în faza de obținere a ultimelor avize/acorduri pentru a trece la etapa de proiectare și execuție.”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan .

 Varianta de ocolire pentru Pucioasa-Fieni cu o lungime de cca. 14 km de drum ce vor fi construiți de la 0, va face ca traficul actual de pe DN71 să nu mai tranziteze centrele celor două localități urbane, precum și intravilanul comunelor Brănești și Moțăieni. 

În zona Moreni există un alt proiect cu o valoare  de 35.000.000 euro. Traseul optim are13,9 km și o bandă pe sens. Un amănunt foarte important! La km 4 din varianta de ocolire se desprinde o bretea care va face legătura cu drumul național DN72. Pentru acest obiectiv, există un acord de asociere între Consiliul Județean Dâmbovița și unitățile administrativ teritoriale – Moreni, GuraOcniței și I.L. Caragiale. 

 Sunt scoase la licitație publică lucrările Centurii orașului Găești, cel mai așteptat proiect pentru sud-vestul județului Dâmbovița. Cu o lungime totală de 4,5 km, noul drum județean va scoate în afara Găeștiului miile de camioane care tranzitează orașul. Valoarea totală a investiției este de 89.000.000 de lei, din care aproximativ 9.000.000 de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Dâmbovița.

La Titu, Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri, din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești, în baza acordului încheiat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...