CJ Dâmboviţa a trimis clarificări la ADR Sud Muntenia privind Proiectul Centurii Târgovişte

0 0

Administraţia este încrezătoare că Centura municipiului Târgovişte va primi finanţare pe POR în cadrul proiectului depus, în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile, în parteneriat cu CJ Dâmboviţa, ca lider de asociere, în care ceilalţi doi parteneri sunt Primăriile Târgovişte şi Răzvad. Afirmaţia a fost făcută chiar de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
După cum ştim, în luna decembrie 2018, cererea de finanţare pentru Centura Târgoviştei depusă de CJ Dâmboviţa, ca lider de asociere, în care ceilalţi doi parteneri sunt Primăriile Târgovişte şi Răzvad a fost declarată neeligibilă de către ADR Sud Muntenia.
Autorităţile dâmboviţene nu au stat cu mâinile în sân şi au depus contestaţie care a fost acceptată de către Ministerul Dezvoltării. Proiectul a fost trimis către reevaluare la ADR Sud Muntenia.
ADR Sud Muntenia a cerut deja clarificări, însă edilul Cristian Stan nu a ezitat să spună că aceste clarificări solicitate, din nou, sunt dincolo de ceea ce ar însemna eligibilitate pe acest proiect.
„Centura a fost la Ministerul Dezvoltării şi s-a întors la ADR Sud Muntenia. În momentul de faţă se reevaluează. S-au cerut clarificări. Pot să spun că vom urma toate căile legale pentru a apăra toate interesele patrimoniale ale municipiului Târgovişte şi ale judeţului Dâmboviţa.
Eu cred că vom avea succes pentru că un prim pas a fost făcut prin admiterea contestaţiei. Din punctul meu de vedere clarificările din nou sunt dincolo de ceea ce ar însemna eligibilitate pe acest proiect.
Suntem întrebaţi de contractul de execuţie lucrări dacă mai este în vigioare. Păi la momentul depunerii proiectului era în execuţie.Doi, da, este în vigoare, în contextul în care din ce perspectivă am vedea suntem şi în instanţă, plăngere bazată pe contract şi solicităm reparearea pejudiciilor care au fost produse. Contractul este în vigoare în acest moment, vom vedea care este părerea evaluatorilor. In orice caz, părerea instanţei va fi conform legii”, a declarat primarul Cristian Stan
Cu toate aceste impedimente, edilul Cristian Stan este încrezător că evaluatorii vor trata cu maximă seriozitate contestaţia, iar autorităţile judeţene vor urma absolut toate căile legale pentru a apăra toate interesele patrimoniale ale municipiului Târgovişte şi ale judeţului Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Victor Ponta, preşedinte Pro România, la Târgovişte: "Noi suntem buturuga mică..."

„Ne pregătim de alegeri. Noi suntem buturuga mică, Pro România, ne luptăm cu carul foarte mare.(…) Nu-mi place de liderii pe care-i are în momentul acesta PSD şi cred că şi România şi pe noi toţi ne duc într-o direcţie greşită. Sunt măsuri social-democrate pe care vrem să le susţinem […]