Cirstea s-a oprit in sferturi la BRD Bucharest Open

Mihai ROŞOIU

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, după ce a fost învinsă de favorita numărul 1 a competiţiei, letona Anastasija Sevastova, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2.
Cîrstea, numărul 57 mondial, a început foarte bine partida, conducând cu 3-0, 5-2 pentru ca după 29 de minute să îşi adjudece primul set cu 6-3. Jucătoarea letonă însă a început apoi să joace din ce în ce mai bine şi să arate de ce este principala favorită a turneului, câştigând setul doi cu 6-3 şi trimiţând partida în decisiv. Acolo Sorana Cîrstea şi-a pierdut serviciul chiar din primul ghem, a încercat o revenire când a egalat la 22, însă pe final nici cu ajutorul publicului nu a mai putut face faţă adversarei, care s-a impus cu 6-2.
În partida care a durat o oră şi 46 de minute, Sorana Cîrstea nu a făcut nicio dublă greşeală, faţă de una a adversarei, reuşind un as, faţă de cei 3 ai letonei.
Pentru participarea la această ediţie a turneului găzduit de Arenele BNR, jucătoarea română va primi 5.900 dolari şi 60 de puncte WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM Târgovişte îşi află programul pe 25 iulie

Federaţia Română de Baschet anunţă că în data de 25 iulie este programată să se desfăşoare la sediul FRB, din B-dul. Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucureşti, tragerea la sorţi pentru Liga Naţională de Baschet şi Cupa României, sezonul 20182019. @n acest sens, reprezentanţii structurilor sportive înscrise în competiţiile naţionale […]