CÎRSTEA JOACĂ PRIMUL MECI MARŢI DIMINEAŢĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Organizatorii de la Australian Open au oferit primele informaţii în legătura cu programul meciurilor de la ediţia din 2018, în prima zi (duminică spre luni) urmând să evolueze Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu. în ceea ce o priveşte pe Simona Halep, ea va intra în scena in noaptea de luni spre marţi.
în prima zi vor avea loc meciuri de pe părţile de tablou dominate de Rafael Nadal (favorit unu) şi Caroline Wozniacki (cap de serie numărul doi).
Irina-Camelia Begu (40 WTA) – Ekaterina Makarova (Rusia, 33 WTA, cap de serie numărul 31). Scorul în meciurile directe este 1-1.
Mihaela Buzărnescu (57 WTA) – Caroline Wozniacki (2 WTA, Danemarca, cap de serie numărul 2). Este 1-0 pentru Caro în meciurile directe.
Monica Niculescu (85 WTA) – Mona Barthel (52 WTA, Germania). Este 2-1 pentru Mona în întâlnirile directe.
Marius Copil (93 ATP) – Gilles Simon (57 ATP).
în noaptea de luni spre marţi vor intra în scena Simona Halep, Sorana Cirstea şi Ana Bogdan.
Nu se cunosc deocamdată orele de start, singura certitudine fiind ora de la care vor începe meciurile în primele zile de competeţie: ora 02:00 (ora României).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOUA MAŞINI DE LUX PENTRU SORANA

Ajunsă la Melbourne pentru a lua startul la Australian Open 2018, Sorana Cirstea a avut parte de o surpriză. Sportiva noastră a primit două maşini de lux pe care le poate folosi pe durata turneului. Potrivit unui comunicat de presă, este vorba despre BMW 430i Coupe (252 CP) Melbourne Red […]