Ciprian lugulescu: „VIITORUL ECHIPELOR DE BASCHET Şl VOLEI ALE CSM ESTE ÎN MÂNA CONSILIERILOR LOCALI”

Mihai ROŞOIU
0 0

ciprian iugulescu.În vreme ce la Arad, Alba lulia, Alexandria sau Sf. Gheorghe se vorbeşte despre întărirea loturilor, baschetul feminin dâmboviţean rămâne „în aer”. Şi asta pentru că, până la această oră, nimeni nu poate oferi un răspuns concrect referitor la viitorul vicecampioanei României. Nici măcar preşedintele CSM-ului, Ciprian lugulescu, nu poate spune nimic despre ce se va petrece cu echipa de baschet feminin în viitorul sezon competiţional: „Nu am nicio certitudine că secţia de baschet feminin îşi va continua activitatea. Totul rămâne la latitudinea consilierilor locali. Dacă la viitoarele şedinţe de consiliu vor vota rectificarea bugetului şi acordarea unor sume de bani şi pentru CSM Târgovişte, echipa va continua să existe. În caz contrar, nu văd nicio posibilitate de a mai salva ceva”, a afirmat omul numărul 1 al clubului dâmboviţean.
O situaţie similară găsim şi la echipa de volei, recent promovată în primul eşalon valoric naţional: „Datele problemei sunt aceleaşi şi când vine vorba de echipa de volei feminin şi, ca să fiu mai precis, toate secţiile din cadrul Clubului Sportiv Municipal se confruntă cu aceeaşi problemă. Dacă nu vor exista bani, nu sunt şanse de a ne continua activitatea”, a concluzionat acelaşi lugulescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra Moreni Vulnerabilă în meciurile decisive

În lunga istorie de 91 de ani, Flacăra Moreni a ratat câteva obiective în meciuri decisive. Se spune că echipa dintre sonde are ghinioane în partidele determinante. Aşa s-a întâmplat la Ploieşti (în anul 1972), Oradea (1975) şi Săcele (1993), când a pierdut meciurile de baraj pentru promovare, cu Gloria […]