„Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!”

1 0

„Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!” este sloganul cu care se identifică pompierul dambovițean, locotenent Tatu Ștefăniță.

In  cadrul festivității ocazionate de ”Ziua Internațională a Medicinei de Urgență”, ofițerului i-a fost înmânată de către dr. Raed Arafat emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență, ca o recunoaștere a eforturilor și consecvenței de care a dat dovadă în misiunea de formare a salvatorilor.

Acesta este încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al Județului Dâmbovița din anul 2007. Din anul 2011 este instructor formator la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și coordonatorul acestuia din anul 2017.

De-a lungul timpului a participat alături de colegi la pregătirea a peste 1000 de paramedici care astăzi activează în cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență.

Este o persoană activă care se implică în orice activitate ce ține de pregătirea personalului, fiind exigent la evaluarea competențelor profesionale ale salvatorilor. A urmat diferite cursuri de pregătire și specializări în domeniul medicinei de urgență și a primului ajutor calificat.

”Cred cu tărie că toată activitatea de formare pe care o desfășor va ajuta la un moment dat o persoană să salveze o viață.” ne spune lt. Tatu Ștefăniță.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se fac ulitimele retușuri pentru a deschide circulației podurile de la Corbii Mari și din Odobești 

CJ DÂMBOVIȚA anunță că podurile de la Corbii Mari și din Odobești vor fi redate, cât de curând, circulației, președintele Corneliu Ștefan a făcut o vizită de lucru la fiecare dintre cele două investiții ale Consiliului Județean Dâmbovița pentru a se asigura că lucrările corespund atât din punctul de vedere […]