Published On: vin, dec. 21st, 2018

Cinci contracte de lucrări pentru dezvoltarea infrastructurii educaţionale din Târgovişte, semnate în această săptămână

nichiduta.ro

Pentru această săptămână, primarul Cristian Stan a anunţat semnarea a cinci noi contracte de execuţie, pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii educaţionale preuniversitare din Târgovişte. Este vorba despre un prim set, de trei contracte semnate în cursul zilei de miercuri, pentru proiecte finanţate de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, prin care se va asigura reabilitarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr. 13 (2,6 milioane de lei şi o durată de execuţie de 12 luni), extinderea şi consolidarea Creşei nr.14 (proiectul include un corp nou de clădire, are o valoare de 3,7 milioane de lei şi 24 de luni durata de execuţie) şi realizarea unei baze sportive la CN Constantin Carabella, în valoare de 2,6 milioane de lei.
Alte două contracte, finanţate tot prin PNDL, urmează să fie semnate astăzi şi au ca obiect extinderea şi reabilitarea Creşei nr. 13 şi consolidarea şi eficientizarea energetică la Grădiniţa nr 15.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro