Chindia Târgovişte şi Filarmonica Muntenia, monedă de schimb în CJ Dâmboviţa

0 0

Sedinta CJD 14.11.2012Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, a fost convocat, ieri, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost 37 de puncte, incluzând şi punctul „diverse: cu patru sub-puncte. Supravegherea respectării legislaţiei a fost asigurată de subprefectul judeţului Dâmboviţa, jr. Antonel Jîjîie. Primul proiect de hotărâre votat în unanimitate de consilierii judeţului au vizat încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Manole Mihai Alin – Uniunea Social Liberală. Tot cu unanimitate de voturi, a fost adoptat proiectul doi privind validarea unui mandat de consilier judeţean al domnului Fulga Valeriu din partea alianţei politice -Uniunea Social Liberală. Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la punctul trei de pe ordinea de zi, a trebuit să adopte proiectul de hotărâre privind aprobarea utilizării, în anul 2013, a excedentului bugetului local al anului 2012. Punctul patru de pe ordinea de zi a avut în vedere proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 11.000.000 lei. Consilierii judeţeni au votat în unanimitate şi proiectul de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 54/2008 privind aprobarea Convenţiei de colaborare între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Dâmboviţa. Directorul filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, prezent în sală, a făcut o surpriză plăcută tuturor consilierilor judeţeni, şi anume a prezentat echipa de prim ajutor care va reprezenta Crucea Roşie Română şi peste hotare. Totodată, toţi cei prezenţi în sală au primit însemne ale Crucii Roşii Române. La punctul nouă de pe ordinea de zi consilierii judeţeni ar fi trebuit să dezbată proiectul de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei şi sprijinul financiar (contribuţie) către Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte în anul 2013. însă acesta, de la începutul şedinţei, a fost mutat la final pe ordinea de zi.
în cadrul şedinţei nu au ezitat să apară discuţii aprinse în momentul în care s-a ajuns pe ordinea de zi la punctul privind desfiinţarea Centrului de Cultură Dâmboviţa, care nu a trecut.
Următoarele proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi, privind înfiinţarea Filarmonicii Muntenia şi a Centrului de Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Dâmboviţa, au fost amânate. Totodată, a fost amânat şi proiectul privind aprobarea cotizaţiei şi sprijinul financiar (contribuţie) către asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte în anul 2013.
Pe finalul şedinţei au fost prezentate şi o serie de informări, cum ar fi: privind bilanţul contabil încheiat la data de 31.12.2012, la S.C. Lucrări Drumuri şi Poduri S.A. Dâmboviţa, informare privind bilanţul contabil încheiat la data de 31.12.2012, la S.C. Moreni Parc Industrial S.A., informare privind bilanţul contabil încheiat la data de 31.12.2012, la S.C. Parc Industrial Priboiu S.A., informare privind bilanţul contabil încheiat la data de 31.12.2012, la S.C. Protecţia Plantelor şi Amenajări Ambientale Dâmboviţa S.A., şi informare cu privire la necesitatea realizării secţiunilor din Planul de Amenajare a Teritoriului Judeţean, în perspectiva accesării fondurilor europene pentru perioada 2014 – 2020.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU GÂNDUL LA SPARTAK Olimpia CSU Braşov - CS Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 15.00, Sala Forex din Braşov

Târgoviştencele vor juca cu gândul la super-meciurile din play-off-ul Euroligii cu Spartak Moscova, programate luni şi vineri în capitala Rusiei şi în fosta capitală a Ţării Româneşti. Duelul de la poalele Tâmpei nu poate avea decât o singură învingătoare, iar aceasta trebuie să fie CS Municipal, campioana României arătând o […]