CHINDIA TÂRGOVIȘTE ȘI-A ÎNCEPUT CANTONAMENTUL ÎN ANTALYA

0 0

Echipa de fotbal Chindia Târgovişte a deplasat un lot de 27 de jucători în stagiul de pregătire din Antalya, în care va disputa şi trei meciuri de verificare, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Chindia va juca primul său meci amical pe 8 ianuarie, contra unui adversar încă nestabilit, urmat de partidele de verificare din 12 ianuarie, cu Pecs (Ungaria), şi 14 ianuarie, cu Slovan Liberec (Cehia).

Antrenorul Emil Săndoi a ales să deplaseze în Antalya un lot de 27 de jucători, printre ei regăsindu-se și două noutăți.

Primul este Andrei Pițian (26 de ani), fotbalist care a mai evoluat Astra Giurgiu, FC Botoșani, Chindia și FC Argeș, iar cel de-al doilea este Richard Sila, o ”aripă” franceză venită de la FC Botoșani.

În prima parte a sezonului, Pițian a bifat nouă meciuri pentru FC Argeș, în timp ce Sila a jucat în 14 meciuri pentru FC Botoșani, fără goluri sau pase de gol.

Chindia a încercat, în ultimele zile, să-i aducă la club pe Mihai Bălașa, Mihai Butean și Carlos Fortes, însă, până în momentul de față, discuțiile nu au avut efectul dorit.

Iată lotul convocat de Emil Săndoi pentru acest cantonament:

Portari: Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Rareş Pop;
Fundaşi: Mădălin Martac, Cornel Dinu, Daniel Celea, Laurenţiu Corbu, Milan Kocic, Tiberiu Căpuşă, Simo Roumpoulakou, Adrian Ioniţă, Andrei Piţian (FC Argeş);
Mijlocaşi: Paul Iacob, Marco Dulca, Doru Popadiuc, Cristian Cherchez, Mikael Cantave, Răzvan Matiş, Andrei Şerban, Cosmin Atanase, Marian Şerban, Vlăduţ Stancu;
Atacanţi: Daniel Neguţ, Daniel Florea, Daniel Popa, Alexandru Jipa, Richard Sila (FC Botoşani).
Chindia va juca primul său meci oficial din 2022 pe 22 ianuarie, acasă, cu FC Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii I.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SESIUNI ORGANIZATE DE ANAD ÎN BASCHETUL ROMÂNESC

Federatia Romana de Baschet va informeaza ca Agentia Nationala Anti-Doping va organiza o serie de seminarii in luna ianuarie, cu scopul constientizarii schimbarilor aduse legilor din domeniul anti-doping. Prin aceste seminarii, ANAD isi propune sa creeze o imagine mai clara asupra modificarilor ce se impun legislatiei nationale de referinta in […]