Chindia Târgovişte primii paşi în noul sezon Îi trebuie un plus de valoare, rigoare şi suflu

A.l.
0 0

chindiaÎi trebuie Chindiei mai mulţi jucători valoroşi pentru a se alcătui o formaţie echilibrată, bine articulată şi dispusă în terenul de joc, cu valenţe deosebite pentru jocul dinamic, realist şi eficient. Îi trebuie o echipa de Liga a 2-a. Îi trebuie un plus de valoare, rigoare şi suflu. În Liga a 2-a nu mai merge cu fragilitatea jocului la ciupeală. Să nu se pice în greşeala de a se crede ca la fotbal câştigă norocoşii nu aceia care efectiv joacă.
Astăzi, echipa din Vechea Cetate de Scaun reia pregătirile pentru abordarea sezonului 2015-2016, în Liga a 2-a. Reunirea lotului va avea loc la stadionul Eugen Popescu.
E cert că vor fi prezenţi mulţi juniori Under 19(născuţi 1996 şi mai mici). În acest eşalon se joacă cu doi juniori U19 în permanenţă în teren. Pot fi înlocuiţi tot cu juniori.
Cât priveşte noile achiziţii nu se ştie nimic. Nici dacă antrenorul Nicu Croitoru va fi reconfirmat. Cert este că acesta va conduce echipa la primul antrenament din noul sezon. Acesta are multe de pus la punct. Trebuie să ştie că trupa care o antrenează are nevoie de jucători valoroşi pentru a ţine pasul şi pentru a nu avea frisoane.
Bugetul echipei va fi ca cel din stagiunea trecută. Banii sunt importanţi dar şi atitudinea în teren. Orgoliul, dăruirea, sacrificiul pot face de multe ori diferenţa.
În returul din sezonul trecut au evoluat pentru Chindia: Victor Gârlea, losif Cristică, Dragoş Pătru, Marian Vătavu, Cornel Dinu, Denis Ispas, Bogdan Matei, Bogdan Dinu, Dragoş Cernea, Cosmin Anton, Răzvan Dobre, Augustin Voinea, Dragoş Grigore, Vlăduţ Parghel, Marius Penescu, Adrian Ilie, Daniel Popa, Cristian Cherchez. Antrenori: Nicu Croitoru(principal), Vasile Bârdeş(secund), Cosmin Lunescu(cu portarii).
Jucătorii care vor veni trebuie să se acomodeze imediat cu ideile antrenorilor şi cu stilul noilor coechipieri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai mare pierdere a omului de azi

Preot loan ŞTEFĂNESCU Nimic nu este mai trist decât să-ţi vezi viaţa lipsită de sens, scurgându-se fără nici o noimă. Şi să fi nevoit să apelezi la mijloace exterioare pentru a-i oferi un dram de fericire, acele clipe de „veşnicie”. Iar dacă nu ştim să bem din apa care să […]