Chindia Târgovişte. Primii paşi în intersezon cu o prezenţă redusă

A.l.
0 0

chindiaÎntr-o atmosferă discretă şi cu o prezenţă foarte redusă, jucătorii Chindiei s-au reunit marţi dimineaţa la stadionul Eugen Popescu. Aceştia au făcut un antrenamente uşor, de acomodare, sub comanda antrenorului Silviu Dumitrescu.
Au lipsit, din vechiul lot: Perianu, Buşu, Costache, Şerban, Băluţă, Verdeş, Avram, Marinaş, Văduva, Gavrilă, Voduţ, Mihăilescu, Cherchez, Rădoi.
Dintre aceştia, Perianu a plecat la nou promovata C.S. Botoşani, Buşu la Universitatea Craiova, Băluţă şi Şerban la Viitorul Constanţa.
La reuniunea lotului n-a fost prezent niciun oficial.
După criteriul sportiv, Chindia a retrogradat în Liga a 3-a dar după toate probabilităţile va evolua pe a doua scenă a fotbalului românesc.
O serie de echipe: Luceafărul Oradea, C.S.Severin, C.S. Otopeni, Unirea Slobozia datorită problemelor financiare nu s-au înscris în competiţie.
În zilele următoare vor veni în probe o serie de jucători. Deja la primul antrenament din intersezon au fost prezenţi: Alexandru Roman (Urban Titu) şi Bogdan Dinu (Conpet Ploieşti).
Din programul de lucru nu vor lipsi utilele meciuri amicale.
În funcţie de eşalonul în care vor evolua se va fixa obiectivul pentru sezonul următor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PAS Pucioasa Reunire amânată

Marţi, 16 iulie, jucătorii de la PAS Pucioasa aveau programată reunirea în vederea abordării noului sezon competiţional care începe pe 17 august. Această întâlnire a fost amânată până săptămâna viitoare datorită unor lucrări şi modernizări ale vestiarelor. Nu mai fac parte din lotul echipei de pe dealul Patrana jucătorii: Blas […]