Chindia Târgovişte Pe primul loc în play-off

A.l.

chindiaEchipa din Curtea Domească este pe primul loc în clasamentul play-off-ului (locurile 1-6) cu 11 p şi + 7 (9-2) la golaveraj.
Este urmată de F.C. Zagon (10 p) şi Argeş Piteşti (8 p). În play-off sunt, după terminarea turului, Fortuna Poiana Câmpina (5 p), F.C.M. Câmpina (4 p) şi surpriza Conpet Ploieşti (2 p).
Obiectivul Chindiei este promovarea în Liga a 2-a.
În planurile pentru anul 2014 ale preşedintelui Mugur Porumbacu figurează construirea unui teren sintetic şi amenajarea cantonamentului de sub tribuna I, care să găzduiască copii şi juniori de la centrul condus de Marin Olteanu.
La acest centru îşi desfăşoară activitatea: ionuţ lugulescu, Răzvan Toboşaru, Remus Gâlmencea, Septimiu Burtescu, ion Stăncescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A AMÂNAT MECIUL CU SATU MARE! Programat în week-end, meciul de baschet dintre CSM şi formaţia ardeleană se va juca pe 13 noiembrie

Târgoviştenii nu se vor mai putea bucura de un nou cuplaj în Sala Polivalentă, aşa cum era stabilit la începutul săptămânii. Acest lucru nu mai este posibil pentru că, partida de baschet feminin dintre CS Municipal Târgovişte şi CSM Satu Mare programată pentru sâmbătă, 9 noiembrie, a fost amânată pentru […]