Chindia Târgovişte N-a avut în vocabular cuvântul spectacol

A.l.

SPORTSe poate spune că Chindia a avut noroc în sezonul de toamnă în special după etapa a 9-a când a câştigat la limită, cu acelaşi scor (1-0), meciurile cu C.S. Ştefăneşti (acasă), Inter Clinceni (deplasare), Dinicu Golescu Câmpulung (acasă), C.S. Podari (deplasare). Cu aceste rezultate, la care se adaugă şi acel 4-1 de acasă cu F.C.M. Târgovişte, „lăncierii” târgovişteni au putut stinge focul care mistuia echipa după cele 3 puncte pierdute în primele opt etape. Portarul Cristică a fost în mână, i s-a dat credit în continuare lui Vătavu, iar Cherchez şi-a arătat valoarea. Când Dobre obosea, renăştea Grigore, când Voinea termina benzina, alimenta Anton, când Popa era la duşuri, apărea Cherchez, când Vătavu nu era în formă, apărea Cornel Dinu, când era nevoie ieşea la rampă mereu tânărul Pătru. în acele meciuri au fost faze când atacuri sterile au devenit productive.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun n-a avut însă în vocabular cuvântul spectacol. Au fost multe momente când Chindia a ucis fotbalul cu tot ce are acesta mai frumos pentru rezultat. Dar roş-albaştrii au arătat un joc exigent, bazat pe ideea primordială de a nu primi gol. La capitolul goluri primite, Chindia a excelat. A încasat cele mai puţine goluri şi este prima din C3. (A.I.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Seminar despre fotbalul feminin la Dublin

În perioada 12-15 ianuarie 2015, la Dublin se va desfăşura seminarul UEFA având ca temă fotbalul feminin la nivel de junioare, din cadrul programului UEFA Study Group, ajuns la al 7-lea sezon. Sunt invitaţi câte 5 reprezentanţi din cadrul federaţiilor de fotbal din Irlanda de Nord, Liechtenstein şi România. Delegaţia […]