Chindia Târgovişte Mâine pleacă în cantonament la Săcele

0 0

sportJucătorii Chindiei au disputat un amical, în familie, pe cochetul stadion din Răzvad, care arată foarte bine. S-au jucat două reprize de câte 30 de minute. A fost un antrenament util, aşa cum au declarat oficialii târgovişteni. Au lipsit: Cherchez, Dobre, B. Dinu, Şte-fănescu, Petrea.
La această acţiune n-au participat juniorii Oprea, Enache, Roşciugă şi Parghel. în probe sunt Alin Roman (A.C.S. Ber-ceni, fost sezonul trecut la Urban Titu), Butucel, Ciu-pitu (ambii de la Concordia Chiajna), Keyta (Astra Giurgiu), Samson (Flacăra Moreni – juniori), Nedelcu (C.S. Mioveni).
Antrenamentele cu caracter fizic s-au efectuat pe un platou în zona Gheboieni.
Astăzi, elevii lui Silviu Dumitrescu vor disputa iarăşi un meci amical între ei, tot pe terenul de la Răzvad. Vor mai veni unul sau doi jucători surpriză. După acest amical se va definitiva lotul care va pleca în cantonament la Săcele, în perioada 22-31 ianuarie. Vor face ־| deplasarea 24-25 de jucători. Vor fi antrenamente ! tari, în care se va pune I accent pe creşterea rezis-I tenţei fizice. Este posibil ca echipa din Vechea Cetate de Scaun să susţină pe plaiuri braşovene două I meciuri cu caracter amical.
Aceste partide vor continua când echipa se va reîntoarce la domiciliu. Adversare vor fi: Concordia 2 Chiajna, C.S. Baloteşti, A.C.S. Berceni, Atletic Bradu, A.C.S. Berceni, Dinamo 2 Bucureşti.
Se speră ca echipa să aibă un vârf de formă în timpul campionatului, care se reia pe 28 februarie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Baleni. Străzi moderne prin Grupul de Acţiune Locala

Pentru anul în curs, o componentă importantă a investiţiilor la nivelul comunei Băleni o reprezintă proiectele finanţate din fonduri europene, prin Grupul de Acţiune Locală Dobra Băleni. Între acestea, primarul Marian Paraschiv a amintit de modernizarea prin asfaltare a cinci străzi. „Am depus documentaţia tehnică pentru asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, […]