CHINDIA TÂRGOVIȘTE L-A PIERDUT ȘI PE MARTAC

Mihai ROŞOIU
1 0

Poli Iași a realizat luni, 20 iunie, al nouălea transfer al verii. Fundașul dreapta Marius Mădălin Martac, 31 de ani luna viitoare, a semnat un angajament pe un sezon cu gruparea din Copou, cu opțiune de prelungire.

Fotbalistul născut în data de 5 iulie 1991 ajunge la Poli Iași după șapte sezoane petrecute la Chindia Târgoviște, pentru care a marcat 4 goluri în aproape 200 de partide, scrie liga2.prosport.ro.

Ieșenii au acoperit, astfel, unul dintre posturile considerate deficitare, cel de fundaș dreapta, acolo unde mai activează Christ Kouadio.

”După șapte ani petrecuți la Chindia, Marius Martac probabil simțea și el nevoia unei schimbări și ne bucurăm că am reușit să-l convingem să vină la Politehnica Iași, deși a mai fost ofertat insistent de un club din liga secundă. A fost dorit atât de către staff-ul tehnic, cât și de către noi, conducătorii, pentru că este un jucător serios, care ne va ajuta foarte mult în lupta pentru promovare”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul executiv al Politehnicii Iași, Florin Briaur.

Martac era unul dintre căpitanii echipei târgoviștene.

În cariera sa, fundașul originar din Titu, care are două promovări în Liga 1, cu Corona și Chindia, a mai evoluat la echipele Urban Titu, Oțelul Larissa, Corona Brașov și Universitatea Cluj. La Chindia juca din vara anului 2015, pentru care a evoluat în precedentele șapte sezoane de Liga 2 sau Liga 1.


Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Depreciere în linie a principalelor valute

Radu GEORGESCUÎnceputul penultimei săptămâni din iunie a fost pozitiv pentru leu, care s-a apreciat față de principalele valute. În piața monetară, dobânzile interbancare și-au temperat creșterea, înainte de ședința de politică monetară a BNR care se va desfășura în data de 6 iulie, de la care se așteaptă o nouă […]