Chindia Târgovişte, în discuţii cu jucători bine cotaţi. Mai multe meciuri amicale în… deplasare

A.l.

„Lăncierii” târgovişteni se vor reuni pe 16 ianuarie şi vor începe antrenamentele în vederea abordării sezonului de primăvară.
După ce au fost confirmaţi în funcţii antrenorii Nicu Croitoru, „Sică” Bârdeş şi Cosmin Lunescu au alcătuit lista cu meciurile amicale. Iată programul acestora: Flacăra Moreni (pe 26 ianuarie), C.S. Mioveni (pe 8 februarie), C.S. Baloteşti (pe 11 februarie), S.C.M. Piteşti (15 februarie), Metaloglobus Bucureşti (pe 18 februarie), Juventus Bucureşti (pe 25 februarie). Acest ultim meci se dispută în ziua când se reia campionatul cu etapa a 22-a. Dar, cele două combatante stau în această primă etapă a anului 2017. Toate aceste partide se vor disputa în deplasare întrucât Chindia nu deţine terenuri pentru meciuri de verificare.
Chindia Târgovişte debutează oficial în sezonul de primăvară pe 4 martie, acasă (stadionul Eugen Popescu) în partida cu Academica Clinceni (în tur 2-0).
Aşa cum am anunţat, Chindia a renunţat la serviciile jucătorilor Alexandru Bicher şi Alberto Roşciugă, dar vor fi şi alte despărţiri până când nu vin cu acte în regulă alţi jucători.
Sunt discuţii cu mulţi jucători, urmând să se finalizeze 3-4. Reunirea lotului a fost amânată pentru 16 ianuarie, după ce iniţial era programată pe 11 ianuarie.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun va face vizita medicală pe 20 ianuarie.
Cantonamentul centralizat va avea loc la Centrul Naţional de la Mogoşoaia care este casa echipelor naţionale ale României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dani Popa poate să joace la Dinamo. Are posibilitatea să joace, să marcheze, să se facă remarcat

Francezul Gnohere n-a rupt norii la Dinamo. Până să ajungă în „Groapa” din şoseaua Ştefan cel Mare, „Bizonul” de 110 kg a trecut şi pe la Petrolul Ploieşti care nu l-a reţinut în lot. Până atunci nu s-a remarcat în Elveţia şi în Belgia. La Dinamo a reuşit să se […]