Chindia Târgoviste e printre protagoniste Are echipă bună

A.l.

chindiaUitându-ne pe lotul Chindiei, putem spune că acesta e destul de bun. Are în componenţă jucători cu experienţă precum: Pătru, Vătavu, Voinea, dar şi jucători sub 23 de ani: Parghel, D. Popa, Neguţ, Diaconi, Nisipeanu, Stoica, posibil Bicher. La capitolul U23 stă bine.
Atacantul Cristi Cherchez (17 goluri în sezonul trecut) este jucătorul care poate face diferenţa, iar Liviu Mihai este pata de culoare care dă ritm jocului. Este jucătorul cu glezna fină. S-ar putea să se reîntoarcă şi Anton. „Apaşul” din Ungureni, Honciu e mereu în gardă, pregătit să lupte.
Apărarea a câştigat siguranţă prin prezenţa lui martac, B. Dinu, C. Dinu. De asemenea, Grigore poate deveni o piesă esenţială în angrenajul echipei, iar Meilă, omul care ermetizează poarta.
în pregătire sunt şi juniorii Aioanei (portar, 17 ani), V. Vârtej (mijlocaş, 18 ani), Constantinescu (atacant, 17 ani), loniţă (fundaş, 16 ani), Şerban (mijlocaş, 16 ani). Mai sunt în vederea lui Nicu Croitoru şi jucătorii Cobori (mijlocaş, 18 ani) şi Neaga (fundaş, 18 ani).
Tot în probe sunt şi foştii juniori Moruz şi Lupu, respectiv Bicher, Roşciugă, Neacşu, Ghenu, care au fost împrumutaţi sezonul trecut la Urban Titu, respectiv FC Aninoasa.
Chindia a reuşit să nu piardă oameni importanţă. Are în lot jucători cu greutate. O venire certă este mijlocaşul de 24 de ani de la Concordia 2 Chiajna, Alin Pencea. Până la startul sezonului, Chindia va efectua un cantonament centralizat la Mogoşoaia (3-10 iulie), vizita medicală, 4-5 meciuri amicale. Astăzi, joacă la Bucureşti, în Colentina, de la ora 10.00 cu nou promovata Juventus. Chindia a reuşit să-şi păstreze toţi jucătorii de valoare în lot. în stagiunea programată să înceapă pe 30 iulie, Chindia va evolua în stil de echipă cu pretenţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra Moreni. În Liga a 3-a cheltuielile sunt foarte mari

Flacăra Moreni a avut un sezon bun. A terminat prima, cu 95 p în Liga a 4-a, a câştigat Cupa României – faza judeţeană (3-0, la Aninoasa, cu Recolta Gura Şuţii) a triumfat la barajul de promovare în Liga a 3-a, după 2-2 şi 3-0 cu campioana judeţului llfov, Voinţa Creve-dia. […]