Chindia Târgovişte Datorii faţă de suporteri şi faţă de propriul orgoliu

A.l.
0 0

sportChiar dacă au beneficiat de un buget destul de gras, jucătorii de la Chindia n-au putut termina turul de campionat pe locul întâi într-o serie slabă. în fotoliul de lider va ierna S.C.M. Argeş Piteşti care are 27 p şi +9 la adevăr. Chindia e pe locul 2, cu 26 p şi +5 la adevăr. Podiumul este completat de C.S. Afumaţi, cu 25 p şi +4 la adevăr.
Trei înfrângeri şi două egaluri
Iubitorii fotbalului din Târgovişte nu concep ca echipa favorită să nu câştige seria şi să nu promoveze pe a doua scenă a fotbalului românesc. în această serie nai voie să pierzi vreun meci. Chindia a pierdut trei: 0-1 (acasă, cu S.C.M. Argeş Piteşti), 2-3 (deplasare) cu Sporting Roşiori. Apoi, formaţia târgovişteană a făcut două egaluri, 2-2, cu C.S. Afumaţi (deplasare) şi Sportul Vişina Nouă după ce au condus cu 2-0 (!!!).
Acţionarii au fost alături de grijile şi nevoile echipei
în C3 majoritatea echipelor trăiesc pe marginea unei prăpastii financiare. Doar Chindia Târgovişte şi C.S. Afumaţi fac execepţie. La acest capitol trebuie spus că gruparea târgovişteană n-a achitat mai nimic din datoriile de pe vremea când echipa era păstorită de Gică Popescu.
Despre această jenă ne poate da explicaţii preşedintele Marcel Ghergu. Şeful clubului târgoviştean se ocupă de o treabă unde bâjbâie. Se mişcă într-un cadru tot mai îngust. Se apreciază că un management mai competent şi mai activ ar fi scăzut nivelul datoriilor, iar echipa putea fi uşor pe primul loc. Ghergu este şters, dacă nu invizibil.
Şansa Chindiei o constituie faptul că acţionarii au fost în permanenţă alături de ea şi de nevoile ei. Este vorba de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Consiliul Local Târgovişte, Universitatea Valahia.
Destule de pus la punct
Jucătorii echipei din Vechea Cetate de Scaun n-au intrat în vacanţă. De pe data de 22 octombrie, când s-a terminat turul, elevii lui Nicu Croitoru se antrenează de 2-3 ori pe săptămână la Sala Sporturilor din Târgovişte. Vor intra în vacanţă pe 12 decembrie, urmând să reia activitatea în prima parte a lunii ianuarie 2015.
Antrenorii Nicu Croitoru, Vasile Bârdeş şi Cosmin Lunescu au destule de pus la punct în toate liniile. Apoi nu trebuie să facă transferuri şi mişcări anapoda. Se apreciază că staff-ul tehnic al Chindiei poate găsi soluţii în orice domeniu pentru ca echipa să promoveze în Liga a 2-a.
Teoretic, Chindiei nu-i lipseşte nimic pentru a face pasul spre Divizia B: lotul este echilibrat, antrenorii pricepuţi, publicul e ataşat, sunt resurse financiare, iar acţionarii se ţin de promisiuni. Jucătorii au datorii faţă de suporteri şi faţă de propriul orgoliu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Scurt şi la obiect CS Municipal Târgovişte - Penicilina laşi 3 - O (25:12, 25:15, 25:21)

Echipa de volei a oraşului începe să arate aşa cum îşi doreşte toată lumea care crede în acest proiect. Concret, elevele lui Nesic se luptă de la egal la egal cu forţele primului eşalon şi câştigă fără emoţii duelurile cu trupele de pluton. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara în […]