Chindia Târgovişte – C.S. Afumaţi 0-1 (0-1) Cu mulţi jucatori defensivi nu poţi triumfa

A.l.
0 0

SPORTÎn meciul cu C.S. Afumaţi, atacanţii Cherchez şi Popa n-au avut la ei gloanţe pentru poarta tânărului Mihai Obretin. Apoi, mijlocaşii Voinea, Ilie, Grigore n-au avut execuţii de senzaţie. Fundaşii centrali Vatavu şi Ispas au fost visători în minutul 5 la lovitura de cap a lui Funieru, care a mişcat plasa porţii lui Cristica. Centrarea a venit de la… târgovişteanul Ionuţ Petculescu, cel mai bun jucător din teren. Chindia a făcut o partidă modestă, cu joc confuz şi încâlcit. A pierdut un meci de şase puncte. N-a etalat un joc energic şi legat.
Nu sunt jucatori mulţi în careul mare advers Chindia a controlat ostilităţile. A dominat meciul, a stat mai mult în jumătatea şi în treimea adversă. Dar nu reuşeşte să ducă mulţi jucători în careul mare advers, decât la fazele fixe. Foarte rar apar doi jucători în această zonă. De ce? Croitoru a folosit o linie de patru fundaşi: Patru, Ispas, Vatavu, C. Dinu iar în faţa lor doi închizători, Voinea şi Penescu care de puţine ori urcă spre avanposturi. Nici unul n-are explozie. Dacă acestora adăugăm pe portarul Cristica, ajungem la şapte jucători defenconstrucţie şi atac rămân doar patru jucători. Sunt prea puţini! Apoi Croitoru a scos doi jucători de la mijlocul terenului, Grigore (68) şi Penescu (88), şi a introdus doi fundşi, Cernea şi B. Matei . Ultimul putea aduce egalarea în minutul 90+3 dar a şutat ca un fundaş şi l-a făcut respectat pe Obretin.
Departe de pretenţii şi aşteptari
Spectatorii (peste 1.000) prezenţi în tribunele stadionului Eugen Popescu au rămas cu impresia că Chindia e încă departa de pretenţii şi aşteptările lor. „Lăncierii” târgovişteni au jucat orbeşte, bâjbâind în căutarea mingiei şi a porţii adverse. N-au ripostat cu furie după golul marcat de Funieru (5). Atacurile n-au muşcat din plin pentru că fundaşii Mogoş, Cotei, Ibrian, Savin apoi Stanca, n-au lăsat spaţii de manevră pentru Popa, Cherchez, Grigore, Ilie, apoi Dobre. Fundaşul Patru (pe dreapta) n-a urcat în atac de multe ori, iar C. Dinu (pe stânga) mai deloc. Chindia a suferit în lipsa unui servant de clasă. Cosmin Anton a fost suspendat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Durerea este dascălul înţelepciunii

Preot loan ŞTEFĂNESCU Ca preot, primesc adesea pomelnice prin care oamenii cer lui Dumnezeu, Maicii Domnului sau sfinţilor să-i ferească de necazuri. E drept că în cărţile noastre de slujbă sunt astfel de cereri, dar nu sunt formulate atât de subiectiv. Astfel, la slujba Litiei cerem aşa ceva, dar acolo […]