CHINDIA TÂRGOVIŞTE BATE FARUL ÎNTR-UN AMICAL DISPUTAT LA GHIMBAV

Mihai ROŞOIU

Echipa de fotbal FC Farul Constanţa a fost învinsă de Chindia Târgovişte cu scorul de 2-1, miercuri, într-o partidă amicală disputată la Complexul Campo Verde din Ghimbav.
Golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a fost înscris în min. 88 de Adrian Petre, din penalty, potrivit site-ului său oficial.
Farul a avut o posesie mai bună, multe ocazii şi a trimis mingea în bară de două ori, prin Mladen (şut violent de la 20 m) şi Grameni (şut din întoarcere de la 10 m), relatează sursa menţionat. Dâmboviţenii au fost mai pragmatici şi au punctat în două rânduri, prin Tiberiu Căpuşă (34) şi Cristian Cherchez (77), conform Agerpres.
În primul amical, Chindia a cedat cu 0-1 confruntarea cu Academica Clinceni. Pentru târgovişteni vor urma şi alte teste de verificare în stagiul de pregătire de la Săcele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Cursa pentru sine însuşi Pribeag pe drumul viselor, de Adrian MeTicovici, Editura Bibliotheca

Există oameni care fac în aşa fel să spună ceea ce pot să spună, să spună ceva din şi despre ei, iar ceea ce au de spus, ceea ce spun şi transmit să fie şi să devină cât mai vizibil, cât mai auzit şi cât mai ascultat. Fac în aşa […]