Chindia Târgovişte Are tot ce vrea pentru performanţă

A.l.

chindia (1)Echipa din Vechea Cetate de Scaun e pregătită pentru toate situaţiile. în special în ceea ce înseamnă dacă abandonează sau nu A.C.S. Podari competiţia. Au fost zvonuri conform cărora echipa de lângă Craiova se lasă, dar au venit altele care anunţă că trupa din Podari continuă în C3. Să recunoaştem că oficialii din Podari ne-au băgat în ceaţă.
Chindia e un grup unit care are toate atuurile să promoveze în al doilea eşalon al fotbalului românesc. Antrenorul Nicu Croitoru se bazează pe stricteţea fundaşilor centrali Vătavu, Ispas şi Bogdan Matei, pe apetitul de gol al lui Dani Popa (13 goluri marcate) şi Cristi Cherchez (12 goluri) pe geniul lui Cosmin Anton, pe experienţa lui Pătru, Voinea şi Dobre, pe valoarea lui Grigore, pe paradele portarului Gârlea.
” Lăncierii ” târgovişteni pleacă la drum în ultimele patru etape cu o imagine extrem de favorabilă. Este pe primul loc, cu 50 p şi +17 la adevăr, datorită tenacităţii şi a unei discipline desăvârşită. A rezistat asaltului echipei C.S. Afumaţi şi nu şi-a pierdut luciditatea. A câştigat meciuri consierate grele, în deplasare: 2-0 cu Urban Titu, 3-1 cu Atletic Bradu, 1-0 cu S.C.M. Argeş Piteşti, 4-2 cu C.S. Ştefăneşti. A jucat economicos şi fructuos.
Calsamentul îi zâmbeşte cu toţi dinţii. E la patru puncte distanţă de a doua clasată C.S. Afumaţi (46 p şi +13 la adevăr). Echipa din Ilfoveni e ca o adunătură de puşti de bani gata, unii cu fiţe de vedete plictisite. E greu de crezut că trupa antrenată de Vasile Neaga ar putea încurca socotelile Chindiei. Mai are de jucat cu: Astra 2 Giurgiu (acasă), Sporting Roşiori (deplasare), C.S. Ştefăneşti (acasă), Inter Clinceni (deplasare). Chindia are un program ceva mai uşor cu: Inter Clinceni (acasă), D.G. Câmpulung (deplasare), F.C.M. Târgovişte, A.C.S. Podari (acasă). Ambele echipe au de susţinut două meciuri acasă şi două în deplasare.
Cosiderăm şi noi că „Lăncierii domneşti” nu vor irosi şansele de a accede în Liga a 2-a. Au tot ce le trebuie ca să facă performanţă. E neînvinsă de şapte etape. A avut un retur bun, cu opt victorii şi doar o înfrângere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

7 mai - 7 iunie 2015 "Uniforme militare româneşti din secolul al XlX-lea"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Cluj, Asociaţia Clujul de Altădată, Primăria şi Consiliul Local Cluj Napoca, organizează expoziţia de fotografie „Uniforme militare româneşti din secolul al XIX-lea”, vernisajul fiind joi, 7 mai 2015, ora 11.00 la Muzeul […]