Chindia Târgovişte – Urban Titu 0-2 (O-1) O apărare de carton

A.l.
0 0

chindiaStadionul Eugen Popescu, teren bun, timp frumos, spectatori 1.000.
Au marcat: A. Roman (min. 3) şi Săndulescu (90+3).
Şuturi spre poartă 12-7, pe spaţiul porţii 7-5, în bară 2-0, cor-nere 8-3.
Au arbitrat: Ionel Nae 6 -Paul Dimancea 7, Florin lacob 7 (toţi din Constanţa).
Observatori F.R.F.: Cosmin Tutunaru (Târgu Jiu), Adrian Pigulea (Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Honciu, Cherchez – Butoi, Mirescu, Săndulescu.
Chindia: Popescu 7 -Pătru 5, C. Dinu 4,5, Ispas 6, Dobrescu 4 – Dobre 5,5 (72 -Văduva 5,5), Honciu 6 (cpt.), Anton 6, Grigore 5 (59 – Ghiţă 5) -Cherchez 6,5, Bucă 4 (46 – Pârvu 5,5). Rezerve neutilizate: Karim -Vătavu, B. Dinu, Lungu.
Antrenori: Silviu Dumitrescu, Vasile „Sică” Bârdeş, George Păsărică.
Urban: Dumitrescu 7 (cpt.) – I. Dan 7, Lică 6,5, Butoi 7, Mirescu 6 – Corbu 6,5 (64 – Drăgan 6), T.
Calofir 7 (81 – Dicu), Albu 7 (70 -Robert, Dobre 6,5), Ivaşcu 6 (67-Săndulescu 6,5), Ciocotoiu 6,5 -Roman 7.
Rezerve neutilizate: M. Mihai – Tudose, Penescu.
Antrenori: Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin.
Fotbalul îi pedepseşte pe cei care intră cu nasul în sus pe teren şi îi răsplăteşte pe cei care îi respectă legile. Jucătorii Chindiei au crezut că au câştigat acest meci încă de la vestiare. Fără să intre în terenul de joc. S-au înşelat amarnic şi au dat o probă de neputinţă. S-o spunem de-a dreptul, Chindia a jucat incredibil de prost, pentru o echipă cu pretenţii.
Atacul târgoviştean, cu Bucă legănându-se în acţiunile de poartă ca un răţoi imens şi, apoi, cu Pârvu, care parcă era pe schiuri, n-a avut nici farmec, nici spor. Apărarea, recunoscută altădată pentru rigurozitatea marcajului şi a dublajului, a fost făcută zdrenţe.
Urban a fost ordonată ca un grup de cercetaşi ş a arătat o foarte bună pregătire fizică. Echipa antrenată de Nicu Croitoru a rămas cu picioarele pe pământ pe tot parcursul jocului şi a evoluat cu tact şi cu chibzuinţă.
în minutul 3, Butoi a trimis un balon lung spre Dan, fundaşul Dobrescu a luftat caraghios, a şutat Roman în C. Dinu, balonul a ajuns la acelaşi Roman, care a deschis scorul, 0-1.
Târgoviştenii ies la atac şi pun presiune pe careul din faţa porţii lui Dumitrescu. Anton (11) şutează puternic şi balonul şterge transversala. Chindia stă sus, Urban se apără câineşte. Portarul Dumitrescu iese basma curată la şutul expediat de Bucă (14). Apoi, goalkeeperul Urbanului are o doză sănătoasă de şansă, în minutul 15, când Cherchez a luat la ţintă bara. Acelaşi Cherchez (17) a şutat puternic, şi balonul a fost respins de Dumitrescu în corner. Pătru (40) îşi încearcă şi el nororcul, dar îi lipseşte precizia. Pe contră, Ciocotoiu (43) şutează peste poartă.
După pauză, Chindia a atacat, dar a făcut-o lent şi stereotipic. Urban a avut voinţă şi implicare. A mizat pe apărarea compactă şi îngrijită, contraatacuri tăioase şi presing sufocant. în minutul 50, Ivaşcu a scăpat singur, dar Popescu s-a opus salvator şutului. Acelaşi Popescu a respins miraculos şi s-a făcut respectat pe stadionul Eugen Popescu, la balonul trimis cu capul de Roman (51).
La poarta cealaltă, Pârvu
(52), Ghiţă (61), Honciu (77) nu-l
pot dobândi pe Dumitrescu. Nici Văduva (90+3), la centrarea lui Pătru, n-a putut finaliza.
în ultimele secvenţe ale confruntării, Chindia mai plăteşte o dată decontul greşelilor din apărare. Roman a trecut uşor de C. Dinu, i-a pasat lui Săndulescu în faţa porţii goale, şi s-a făcut 0-2.
Urban a jucat inestetic, dar… eficace. A impresionat prin tenacitatea extraordinară pe care a dovedit-o. A avut doi paznici de nădejde, Dan şi Butoi, în faţa lui Dumitrescu, şi un atacant, Roman (a fost, în vară, la Chindia), care a scos sufletul din C. Dinu şi Ispas.
Chindia a jucat împrăşitat, fără viteză. A avut o apărare de carton şi un atac ca şi inexistent. Are suflul scurt, iar schemele de atac sunt tocite. A avut o reprezentaţie jalnică.
Jucătorul meciului -Marius Dumitrescu .

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A 4-A OASPEŢII, NET SUPERIORI VOINJA CREVEDIA - F.C. ANINOASA 1-6 (1-1)

Stadion: CREVEDIA – gazon foarte bun, timp frumos, spectatori 100. Au marcat: D. VOINEA / I. DIŢĂ (20, 60), ENACHE (55), D. GAE (61), N. FLORESCU (85 autogol), R. RUSU (90). Au arbitrat: IULIAN PREDA -IONUŢ DUŢU, ANA MARIA GHEORGHIŢĂ. Observator – IOAN NEGOESCU. VOINŢA: A. NEDELEA – C. PĂUN […]