Chindia, sub spectrul locului 4. E pe acest loc în clasamentul general, cel de acasă şi cel al adevărului

A.l.

chindiaDupă sezonul de toamnă (13 etape din tur şi cinci din retur), Chindia Târgovişte ocupă locul 4 cu 32p din 10 victorii, două egaluri şi şase înfrângeri. Are +12 (30-12) la golaveraj. Tot pe locul 4 se află şi în clasamentul adevărului cu +5. Este în spatele echipelor: F.CM. Baia Mare (+8), CSM Râmnicu Vâlcea (+8) şi UTA Bătrâna Doamnă (+6).
în clasamentul meciurilor de pe teren propriu (stadionul Eugen Popescu), echipa din Vechea Cetate de Scaun se află pe locul 4 cu şase victorii şi 3 înfrângeri. A pierdut cu „U” Cluj (0-1), F.C. Braşov (1-2) şi CSM Râmnicu Vâlcea (0-2). Are +9 (15-6) la golaveraj.
în ierahia partidelor din deplasare, Chindia e pe locul 7 cu 4 victorii, 2 egaluri şi trei înfrângeri. Are 14p la fel ca echipa de pe locul 6, Olimpia Satu Mare, fiind departajate de golaveraj +3 (15-12), faţă de +5 (17-12). Partea a doua a campionatului (opt etape din retur şi play-off sau play-out) începe 27 februarie 2016.
Se poate spune că echipa din Curtea Domnească a avut un sezon de toamnă bun. „Lăncierii” târgovişteni au avut evoluţii mulţumitoare. Ţinuta lor din câmpul de joc a impresionat. Şi-au copleşit adversarii printr-o apărare decisivă şi aţoasă, unde au excelat Vătavu şi Ispas, ultimul chiar dacă a fost mai naiv în unele faze. De asemenea trupa antrenată de Nicu Croitoru s-a remarcat prin manevre iuţi şi printr-o pânză deasă de pase la mijlocul terenului. Regizorii au fost Anton şi Voinea, dar trebuie spus că jucătorii sub 19 ani: Neniţă, Cruceru, Stoica, Nisipeanu, folosiţi în acest compartiment au corespuns. Nu pot însă să-mi dau seama de ce s-a renunţat aşa uşor la Cruceru, care avea contract cu Chindia. în atac, Cherchez, Popa sau L. Mihai au dat mari bătăi de cap apărătorilor adverşi. E de urmărit care va fi strategia de transferuri în această perioadă precompetiţională. (A.I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga 2-a; Seria a 2-a (Vest). Reşiţa şi Caransebeş depunctate cu 15, respectiv 52 de puncte

Uneori nu poţi explica lucruri inexplicabile parcurgând clasamentul în Liga a 2-a, seria a doua (Vest), unde observăm cu stupoare că două echipe din acest eşalon, Metalul Reşiţa şi F.C. Caransebeş au -11, respectiv -39 puncte în ierarhie, ocupând ultimele două locuri (13 şi 14). Metalul Reşiţa şi F.C. Caransebeş […]