CHINDIA S-A ÎMPIEDICAT PE TERENUL UNEI ECHIPE MODESTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Au marcat: Cl. Codoban (min. 23 din 11 m) şi Bedea (min. 42) / L. Mihai (min. 25)
Stadion: Iuliu Bodola (Oradea). Spectatori: 900
Luceafărul: G. Gakos – Balea, A. Mutu, Tînc, I. Ban – Feher, Ţegle (min. 81 A. Dragu) – C-tin. Roşu -cpt. (min. 89 D. Pîrvu), Cl. Codoban, Bedea – Vl. Rusu (min. 90+2 P. Chiş Toie). Antrenori: Cristian Dulca şi Cristian Lupuţ
Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu (min. 59 Ispas) – L. Mihai, Honciu (cpt.) – Neicuţescu, Bâftoi, Crinel Stoica (min. 77 Cr. Matei) -Cherchez (min. 60 Neguţ). Antrenor: Nicolae Croitoru
Au arbitrat: Dorin Petru Voina (Reşiţa) – Raul Constantin Ghici-ulescu (Lugoj) şi Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa)
Orădenii au început hotărât partida, iar în minutul 5, Cl. Codoban a reluat pe lângă poartă, de la 12 metri, după o centrare a lui C-tin Roşu. Peste alte două minute, poarta dâmboviţeană a fost în pericol, după şutul năpraznic al lui Ţegle, de la 22 de metri, scos însă de portarul Iustin Popescu, de sub transversală.
Prima ocazie pentru Chindia a apărut în minutul 14, după o lovitură liberă, executată de Vătavu, de la 20 de metri, puţin pe lângă bară.
În minutul 17, Cl. Codoban a încearcat să-l surprindă pe portarul Popescu, de la mijlocul terenului, dar fără succes, mingea trimisă de el trecând pe lângă poartă. În minutul 22, acelaşi Cl. Codoban a şutat din unghi şi Popescu scos din nou, în corner.
Scorul a fost deschis în minutul 23, când noul atacant al Luceafărului, Vlad Rusu, a fost faultat în careu, din spate, de Vătavu, iar Claudiu Codoban a transformat penalty-ul acordat de arbitrul reşiţean Dorin Voina.
Bucuria gazdelor nu a ţinut însă foarte mult, pentru că peste doar două minute, târgoviştenii au egalat. La o acţiune care nu anunţa mare lucru, mingea a ajuns la Liviu Mihai, care, de la 23 de metri l-a suprins pe portarul Gakos, cu un şut sub transversală.
Acţiunile periculoase au continuat şi în minutul 26, Luceafărul a trecut pe lângă golul doi. După o lovitură de colţ, mingea a fost trimisă în careu, Feher a reluat spre poartă, au respins fundaşii Chindiei, până la Alin Mutu, care din 7 metri a reluat puţin peste transversală.
Totuşi, până la pauză, orădenii au mai înscris o dată, în minutul 42, când Constantin Roşu a centrat de pe dreapta, pe colţul lung, Cl. Codoban a reluat în portar, mingea a ajuns la Adrian Bedea, care a marcat cu capul de la marginea careului mic.
În partea a doua situaţia s-a mai echilibrat, doar că nu au mai apărut ocaziile de gol. Pe tot parcursul părţii secunde au fost consemnate trei. În minutul 49, Feher a şutat de la 25 metri, peste poartă, apoi, în minutul 67 Cl. Codoban a trimis din lovitură de colţ, înalt în careu, Vlad Rusu a reluat cu capul, din 7 metri, dar peste transversală.
În replică, spre finalul jocului, când Chindia a alergat după egalare, în minutul 79, Liviu Mihai a şutat la colţul lung, de la 22 metri, dar pe lângă bară.
Jocul s-a încheiat cu victoria meritată a bihorenilor, o victorie îndelung aplaudată de publicul spectator orădean, care este şi prima din noul sezon pentru Luceafărul. Sursa: eBihoreanul.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două penalty-uri, un gol şi o singură câştigătoare C.S. Tunari - Flacăra Moreni 1-0 (1-0)

A marcat: Luca (45- penalty) Flacăra Moreni a irosit o bună oportunitate de a rămâne neînvinsă şi după confruntarea din etapa a doua a Ligii a III a. O deplasare teoretic accesibilă s-a încheiat prost pentru „lupii galbeni”, care au pierdut toate punctele, deşi dâmboviţenii au beneficiat de o lovitură […]