CHINDIA, REMIZĂ PE TERENUL LIDEREI DIN SUPERLIGĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Farul Constanța – Chindia Târgoviște 0-0

Stadion: Ovidiu

Farul: Aioani – Mladen (Benzar 53’), Larie, M. Popescu (Doukoure 46’), Kiki – Artean, Nedelcu (Băluţă 74’), Grameni – Torje, Ad. Petre (R. Moldoveanu 46’), R. Ion (Radaslavescu 46’).

Antrenor: Gheorghe Hagi.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă – Neguţ (Chamed 73’), Vorobjovas, M. Dulca (Mihaiu 86’), D. Dumitraşcu (C. Dinu 90’) – Popadiuc (A. Şerban 85’), D. Popa (Godberg Cooper 73’).

Antrenor: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: M. Popescu 17, Ad. Petre 35, Mladen 47, Torje 49 / M. Dulca 16, Vorobjovas 63

Arbitri: George Găman – Vladimir Urzică, Gabriel Stroe – Viorel Nicuşor Flueran.

Farul Constanța și Chindia Târgoviște au remizat, 0-0, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 3 a Superligii României, ediția 2022-2023.

Partida a început cum era de așteptat, cu o dominare teritorială a celor de la Farul Constanța. Gazdele au măcinat însă în gol și nu au putut trece de barajul pus de oaspeți, care s-au apărat pe două linii și nu au lăsat spații.Prima parte s-a terminat cu câte o șansă de a marca pentru ambele formații, care au mers la cabine cu gândul unui fotbal mai spectaculos. Constânțenii au părut impulsionați de public în partea a doua și au încercat să fie mai virulenți în acțiuni.

Minutul 75 a adus cea mai mare șansă a partidei, semnată de Gabriel Torje, care din câțiva metri nu a putut marca. Oaspeții au fost aproape să dea lovitura în final, atunci când mijlocașul venit de la Dinamo a greșit grav și i-a pus pe contraatac pe târgovișteni, care au irosit șansa prin Chamed.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

38 de jandarmi au fost înaintați în gradul militar următor, la termen

Festivitatea de înaintare în gradul militar următor, la termen, a avut loc  la sediul Jandarmeriei Dâmbovița. Cei 3 ofiţeri şi 35 de subofiţeri, care au primit o tresă în plus pe epoleţi au fost felicitaţi în cadru festiv de către prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Matei Mihai, care le-a înmânat noile […]