CHINDIA, REMIZĂ ÎN AMICALUL CU PROGRESUL SPARTAC

Date:

Colege în Liga 2, Chindia și Progresul Spartac s-au întâlnit sâmbătă, 18 noiembrie, într-un amical disputat pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, profitând de pauza din acest weekend din campionat. 1-1 s-a încheiat partida test în care ambele goluri au fost marcate în prima repriză, informează liga2.prosport.ro.

Chindia, rămasă fără Vasile Miriuță, demis, a decis să închidă din nou porțile suporterilor care și-ar fi dorit să asiste din tribună la acest joc amical. Echipa a fost condusă de pe margine de către Irinel Voicu, team-manager pentru câteva săptămâni la debutul sezonului, apoi retrogradat la juniori.

Informații de la amicalul disputat la Târgoviște au sosit pe alte canale, respectiv din partea celor de la Progresul Spartac:

”Bleu-albaștrii au revenit din nou astăzi pe Stadionul Eugen Popescu, unde au luat parte la un meci de pregătire dinamic, contestat, împotriva celor de la Chindia Târgoviște, care s-a încheiat cu o remiză.
Dâmbovițenii au început în forță partida de astăzi, punând presiune pe poarta lui Alexandru Soare până au reușit, în cele din urmă, să deschidă scorul prin Robert Moldoveanu, care a zdruncinat plasa progresistă cu o execuție teatrală din voleu în cădere, la finalul unei centrări care l-a găsit liber în careu. Lucrurile aveau să se mai echilibreze după deschiderea scorului, jucătorii noștri reușind să egaleze înainte de pauză, după ce Andrei Florescu a driblat în careul advers, „îmbrățișând” linia din lungul porții, ca mai apoi să îi paseze rapid lui Andreas Chirițoiu, care a finalizat fără nici o problemă.

După pauză, bleu-albaștrii au ieșit de la vestiare cu mai multă inițiativă, apropiindu-se milimetric de intrarea în avantaj, după ce același Florescu a reușit un șut curbat în careu, la finalul unei faze frumoase în care mingea a trecut prin aproape tot lotul progresist. În primul sfert de oră al reprizei secunde, antrenorul Andrei Erimia avea să efectueze toate schimbările pe care le avea la dispoziție, introducând pe teren zece tricouri progresiste noi.
În restul partidei, lucrurile aveau să se mai echilibreze, adversarii reușind chiar să preia inițiativa de câteva ori. Defensiva noastră a rămas totuși vigilentă, menținând egalitatea până la fluierul final al unei performanțe mulțumitoare, în deplasare la fosta formație de Superligă.”, au titrat bucureștenii pe pagina lor de facebook.

Chindia: Ius. Popescu – I. Albu, Fl. Plămadă, Marc, C. Dinu, Andr. Șerban, Prejmerean (cpt.), Fedele, Golofca, Rob. Moldoveanu, Boțogan

Rezerve: Brînzea – Romeo, Ius. Cristea, Ad. Ioniță, Alb. Călin, Matiș, D. Nicolae, Oct. Ursu, Negoescu, L. Manolache.

Progresul Spartac: Al. Soare, Seb. Radu, Leafu, Parfeon (cpt.), Cr. Istrate, Purice, Andr. Grigore, Andr. Florescu, Petcu, Tong, Chirițoiu

Rezerve: Aur. Păun – Istratie, Em. Pacionel, Alexandrescu, M. Preda, Tenică, M. Dumitru, Andr. Matei, Rz. Stîngă, Crivac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...