CHINDIA RATEAZĂ VICTORIA ÎN ULTIMELE MINUTE Chindia Târgovişte – Viitorul Constanţa 1-1 (0-1)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Marian Anastasovici (Giurgiu). Fără spectatori
Au marcat: Florea (min. 64) – G. lancu (min. 14)
Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Fomba, Piţian, C. Dinu – Atanase, Raţă, Dumitrescu, Neguţ – D. Florea, D.Popa. Rezerve: D. Moldovan – Cherchez, Costea, Yameogo, Negrea, Berisha, A. Şerban.
Antrenor: Emil Săndoi Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer – Ciobanu, Artean – Matei, lancu, Măţan – Luckassen. Rezerve: Căbuz – V. Fernandez, R. Benzar, Grameni, Pitu, Mladen, Ely, Gaztanaga, Stoian. Antrenor: Mircea Rednic.

Min. 1: Începe meciul dintre Chindia şi Viitorul.
Min. 8: OCAZIE VIITORUL! lancu a încercat să înscrie cu un şut de la jumătatea terenului, dar balonul a trecut departe de poarta lui Aioani.
Min. 14: GOOOOL VIITORUL! lancu marchează cu un şut din careu, ajutat şi de devierea lui Martac, iar echipa antrenată de Mircea Rednic este acum pe loc de play-off în Liga 1.
Min. 37: CARTONAŞ ROŞU VIITORUL! Cojocaru este eliminat, după ce îl faultează pe Popa, scăpat singur spre poartă. Min. 40: În poarta Viitorului intră Căbuz. Partida a fost întreruptă trei minute. Min. 45: Prima repriză este prelungită cu patru minute. Posesie mai bună însă pentru Viitorul, chiar şi în zece oameni.

Pauză la Giurgiu! Viitorul o conduce pe Chindia cu 1-0, după golul reuşit de Gabi Iancu.
Min. 46: Începe repriza secundă.
Min. 50: OCAZIE CHINDIA! Florea reia
cu capul, dar balonul este deviat, iar
Căbuz reuşeşte să reţină.
Min. 61: OCAZIE VIITORUL! Luckassen
scapă în situaţie bună, dar Aioani este
inspirat, iese şi rezolvă situaţia.
Min. 64: GOOOOL CHINDIA! Florea
primeşte de la Neguţ, preia bine în careu şi înscrie apoi cu un şut plasat.
Min. 74: OCAZIE CHINDIA! Neguţ are
culoar şi trage din afara careului, dar şutul acestuia este reţinut de Căbuz. Min. 86: Emil Săndoi forţează victoria cu Mihai Costea, care prinde însă doar finalurile de meci la Chindia. Fostul jucător al Craiovei intră în locul lui Popa.

Min. 88: BARĂ CHINDIA! Căbuz boxează şutul lui Florea, dar Martac, aflat în poziţie excelentă, trimite în transversală cu toată poarta în faţă.
Viitorul a scos doar un punct cu Chindia, la debutul lui Mircea Rednic pe banca echipei lui Gică Hagi! Meciul de la Giurgiu s-a terminat cu scorul de 1-1.
După remiza fără goluri cu Astra, scor 0-0, Chindia a luat un punct şi cu Viitorul, însă are motive să regrete că n-a obţinut chiar victoria: Viitorul a rămas în zece oameni încă din minutul 37, după eliminarea portarului Cojocaru.
Cu un om mai puţin pe teren, Viitorul a cedat din punct de vedere fizic după pauză, iar Chindia, care n-a avut forţa să preseze puternic putea obţine victoria în minutul 88, la ocazia uriaşă a lui Martac, care a trimis în bară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU UN OCHI PLÂNGE, CU ALTUL RÂDE

După joc, antrenorul dâmboviţenilor, Emil Săndoi, nu ştia dacă să se bucure sau să plângă. Chindia a evoluat cu om în plus încă din minutul 36, după eliminarea lui Cojocaru, şi a avut şansa să ia chiar toate cele trei puncte.Emil Săndoi: „Nu ştiu dacă să mă bucur sau să […]