CHINDIA, O NOUĂ REMIZĂ ALBĂ ÎN AMICALE

Mihai ROŞOIU

Petroliştii şi-au încheiat, astăzi, stagiul centralizat pe care l-au efectuat, în această vară, la Ploieşti, cu încă o verificare utilă, în compania prim-divizionarei Chindia Târgovişte. Partida s-a desfăşurat la Strejnic şi s-a încheiat nedecis, scor 0-0.
Echipa lui Nicolae Constantin îşi păstrează invincibilitatea în jocurile amicale, astăzi bifând încă o confruntare, cea de-a cincea de la reluarea pregătirilor, în care nu au primit gol. Şi, din nou, în faţa unei prim-divizionare, Chindia Târgovişte, formaţie aflată la ultima repetiţie înaintea startului oficial al sezonului 2021-2022, remiza de astăzi consemnându-se la capătul unui joc echilibrat, de angajament, disputat şi pe o căldură sufocantă, informează fcpetrolul.ro.
N-au fost multe ocazii mari, dar, chiar şi aşa, fiecare dintre combatante a avut şansa să puncteze, „lupii” prin Măzărache (44 -pătrundere pe stânga, încheiată cu un şut la colţul scurt, în plasa laterală) sau Bratu (89 -şut de la 20 de metri, respins de sub bară de portarul oaspeţilor), iar dâmboviţenii prin Popadiuc (40 – şut de la 16 metri, central, puţin pe lângă butul din dreapta lui Cebotari) ori Florea (66 – lovitură liberă de la 22 de metri, bătută direct pe poartă, la care Avram a avut răspunsul potrivit).
Iată, însă, şi cele două distribuţii:
Petrolul: Cebotari (46 Avram) – Şt. Niţă (46 Olaru), Meijers (83 Nicolae), Huja (60 Manolache), Ţicu (75 Oprea) – Seto Takayuki (46 S. Pană), Cebotaru (83 Licsandru) – Constantinescu (46 Bratu), Buia (75 Boţogan), Niţescu – Măzărache (83 D. Ilie). Antrenor: Nicolae Constantin.
Chindia: Moldovan – Corbu, Căpuşă, Baxevanos, C. Dinu – Neguţ, lacob, Popadiuc, Şerban – Florea, Popa. Au mai jucat: Celea, Cherchez, Kocic, loniţă, Atanase. Antrenor: Emil Săndoi.
În acest ultim joc al cantonamentului, Nicolae Constantin nu i-a putut folosi pe Lică, Saim Tudor, Vajushi, Diarra şi Enache, cu toţii aflându-se în recuperare, după ce sau confruntate, în ultimele zile, cu diverse probleme de natură medicală. De asemenea, la încălzirea de dinaintea jocului, tânărul fundaş dreapta Pârvulescu a acuzat o problemă musculară, fiind, astfel, menajat pentru a nu risca o accidentare mult mai gravă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pericolele la care se expun turiştii prin camparea în locuri neamenajate

Jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera au desfăşurat, weekend-ul trecut, 35 de acţiuni de informare a turiştilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente prevederilor Legii nr. 54 din 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic, Ordonanţei de Urgenţă nr. 34 din 2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor […]