CHINDIA NU ARE JUCĂTORI ÎN ECHIPA ETAPEI A 18-A

Mihai ROŞOIU
0 0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 18-a:
PORTAR
Eduard Pap (FC Botoșani / 27 de ani) – A apărat un penalty și a avut alte câteva intervenții prin care a contribuit la punctul scos de moldoveni.
FUNDAȘI
Mateo Sušic (CFR Cluj / 31 de ani) -A fost fundașul dreapta cu cel mai bun index InStat, prestația sa fiind una consistentă.
Gabriel Tamaș (FC Voluntari / 38 de ani) – Și-a arătat clasa! A marcat pentru întâia oară în tricoul ilfovenilor.
Virgil Ghițā (Farul / 23 de ani) – A avut o evoluție fără greșeală în defensivă. În plus, a și marcat în premieră în ediția curentă.
Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A dominat flancul stâng. A oferit o pasă de gol și a scos un penalty.
MIJLOCAȘI
Andrei Ciobanu (Farul / 23 de ani) -A înscris un gol și a participat la majoritatea fazelor ofensive inițiate de constănțeni.
Malcom Edjouma (FC Botoșani / 25 de ani) – Pe lângă jocul defensiv perfect, a apărut din nou la finalizare, reușind al treilea gol din sezonul în curs.
Florin Tānase (FCSB / 26 de ani) -Decarul roș-albaștrilor a transformat ambele penalty-uri primite de bucureșteni. Șapte goluri și trei pase decisive sunt realizările sale ofensive din ediția curentă.
ATACANŢI
Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) -A înscris pentru a cincea oară în ediția curentă și a ajuns la 33 de goluri marcate în șase sezoane de Liga 1.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) – A izbutit un nou gol în Liga 1, al 27-lea în 57 de partide disputate pe prima scenă din România.
Alexi Pitu (Farul / 19 ani) – A contribuit decisiv la ambele goluri marcate de Farul. A strâns patru pase de gol în campionatul curent.
ANTRENORUL ETAPEI
Ilie Poenaru (Gaz Metan / 45 de ani) – Roadele muncii sale încep să se vadă tot mai clar la Mediaș, unde a bifat al șaptelea meci din 10 fără înfrângere, dintre care patru încheiate cu victorii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE SCHIMBĂ SISTEMUL COMPETIȚIONAL DIN CUPA ROMÂNIEI

Proiectul aprobat în ședința Comitetului Executiv din 3 noiembrie 2021 prin care se dorește revizuirea formatului Cupei României a demarat luni, 6 decembrie, la Casa Fotbalului.Membrii echipei FRF au avut prima întâlnire cu reprezentanţii Hypercube, firma olandeză care a contribuit la modelarea sistemelor competiționale UCL și Europa League, EURO 2016, […]