Chindia nu a putut trece de o echipă modestă „Lăncierii” au condus cu 0-2

A.l.

Chindia a venit cu doar un punct din voiajul de la Motru, unde a întâlnit Pandurii Târgu Jiu. Scorul a fost 3-3 (Dodoi 45+1 şi 70, Raiciu 67, respectiv Honciu 3 şi 77- din 11metri, Stoica 16). S-a simţit lipsa lui Cherchez, plecat în… străinătate.
„Lăncierii” târgovişteni au început curajos, degajând forţă şi siguranţă, în timp ce băieţii lui Adrian leneşi au fost timzi. în min. 16, Chindia avea 0-2, prin reuşitele lui Honciu (min. 3-deviere cu capul Neicuţescu) şi Stoica (16-pasă Dumitraşcu). Apoi au primit trei goluri la rând, primul în ultimele secvenţe ale primei reprize (45+1) de la Dodoi (pasă Bujor). Raiciu (67) a adus egalarea la o fază în care Trifu a şutut în Transversală din lovitură liberă.
Pandurii au condus cu 3-2 graţie jucătorului U21, Dodoi (70). La aceste goluri, echipa din Vechea Cetate de Scauna fost derutată, scoasă din ritm şi foarte fragilă în defensivă. Nu s-au concentrat suficient.
în min. 77, în urma unei lovituri libere, arbitrul Robert Avram a dictat penalti la un presupus henţ comis de Vodă. Lovitura de la punctul cu var a fost transformată de Honciu, care a egalat la 3.
Până la finalul confruntării, ambele combatante au trecut pe lângă gol. Gorjenii au trimis balonul de două ori în bară, unde a fost deviat de portarul, Iustin popescu (76).
Roş-albaştrii au trecut pe lângă golul izbăvitor la o acţiune a lui Nisipeanu (90), Neicuţescu (90+1) şi L. Mihai (90+4). După două etape, Chindia are doar un punct, -1 (3-4) la golaveraj şi -2 la adevăr.
n runda viitoare joacă acasă (stadion Eugen Popescu, sâmbără, 19 august) cu ASU Poli Timişoara. Bănăţenii au învins cu 2-1, acasă, pe FC Argeş Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 2-a; Etapa a 2-a Două echipe din Timişoara cu maxim de puncte

În această a doua rundă s-au marcat 32 de goluri, 13 gazdele, 19 oaspeţii. Localnicii au reperat decât două victorii, vizitatorii trei, iar cinci partide sau terminat la egalitate. Nou promovata, Ripensia Timişoara, a învins a doua oară la rând, 1-2 în deplasare, cu Luceafărul Oradea şi este lider cu […]