CHINDIA MUTĂ PE PIAȚA TRANSFERURILOR

Mihai ROŞOIU
1 0

Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că a transferat trei jucători, dintre care doi revin la club. Formația antrenată de Adrian Mihalcea s-a pregătit la Aninoasa, iar în perioada 21 iunie – 2 iulie are programat stagiul centralizat de la Braşov, având perfectate CS Mioveni, Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti.

Atacantul Daniel Neguţ (26 ani) a revenit de la CFR Cluj, și mijlocaşul Denis Dumitraşcu (27 ani), ultima dată la FC Argeș, vor îmbrăca din nou tricoul roş-albastru.

De asemenea, Chindia Târgovişte a ajuns la un acord și cu fundaşul Constantin Dima (22 ani), jucător care a fost legitimat în sezonul trecut la UTA Arad. Anterior, formația din Târgoviște l-a transferat pe mijlocaşul Modestas Vorobjovas (26 ani), cu 22 de prezenţe în naţionala Lituaniei, venit de la UTA.

”Am avut o săptămână în care băieţii s-au pregătit bine. Am trasat câteva idei pe care ne vom baza în acest campionat. Îmi doresc să punem la punct toată strategia. Perioada este foarte scurtă, avem doar patru săptămâni până la debutul noului sezon. Avem nevoie să urgentăm aceste lucruri. Sunt bucuros că oamenii de aici au avut încredere în mine şi sper să facem o treabă bună la Chindia

Au venit câţiva jucători noi, suntem în discuţii şi cu alţii, cu experienţă la nivelul Ligii I, lotul va fi întărit, cu siguranţă. Vreau să le promit suporterilor că vom face tot ce ne stă în putinţă ca echipa să nu mai ajungă în situaţia din finalul sezonului trecut. Îmi doresc să repetăm performanţa din campionatul 2020-2021, când echipa a fost aproape de play-off”, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea”, a declarat Adrian Mihalcea, pe pagina de Facebook a clubului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUCRĂRILE LA STADIONUL DIN TÂRGOVIȘTE, DEPARTE DE FINALIZARE

Stadionul din Târgoviște este departe de a fi dat în folosință. În acest moment, arena de lângă Turnul Chindiei arată ca un veritabil șantier. Schele, bucăți din lemn, gradene neterminate. Doar suprafața de joc pare a se prezenta în condiții foarte bune. De la promovarea în Liga 1, din 2019, […]