CHINDIA, LA UN PAS DE SALVARE F.R.F. nu a programat Sportul Studenţesc în meciul cu Rapid CFR Suceava

Mihai ROŞOIU

chindiaŞansă uriaşă pentru Chindia Târgovişte de a scăpa de emoţii în finalul campionatului, după ce Federaţia Română de Fotbal a anunţat neprogramarea Sportului Studenţesc în meciul cu Rapid CFR Suceava. Din cauza datoriilor pe care formaţia bucureşteană le are către forul de la Casa Fotbalului, partida programată în penultima rundă a Ligii a Il-a nu a fost programată, ceea ce măreşte şansele Chindiei de a rămâne pe a doua scenă a fotbalului românesc indiferent de rezultatele înregistrate în epilogul acestui sezon plin de probleme pentru roş-albaştri.
Site-urile de specialitate anunţă că echipa patronată de Vasile Şiman nu a achitat niciun barem de arbitraj în actualul retur, iar dacă finanţatorul clubului din Regie nu va scoate din buzunar banii pentru achitarea restanţelor, Sportul Studenţesc nu va fi programată nici la Galaţi, unde trebuia să evolueze în ultima etapă a campionatului.
Astfel, există posibilitatea foarte mare ca, după consumarea tuturor etapelor, formaţiile care vor lua drumul Ligii a III-a să fie Sportul Studenţesc şi Dinamo II Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bradul Moroeni - Atletic Fieni 1-6 (1-3) PE REŢETA ATAC DIN PRIMUL MINUT

Au marcat: Dumitrescu (min. 7), respectiv Codroiu (5), Şerban (27, 43, 57), Narcis (73), Drăghici (92). Au arbitrat: Alexandru Filip – Gabriel Catană, Adrian Ionescu (toţi din Târgovişte). Observatori A.J.F.: Virgil Botescu (Târgovişte), Vasile Stroe (Gura Ocniţei). Cartonaş roşu, Marcu (min. 87). Meciul s-a disputat la Pietroşiţa. Moroeni: Bănescu -Zarioiu, […]