CHINDIA JOACĂ RETURUL BARAJULUI PE TEREN PROPRIU

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, luni, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorţi, ordinea de disputate a meciurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1. În această dublă manşă, FC Voluntari, a şasea clasată în play-out-ul Ligii 1, o va întâlni pe Chindia Târgovişte, ocupanta locului 3 în Liga 2.
În urma tragerii la sorţi s-a stabilit ca turul să se dispute la Voluntari, pe stadionul „Anghel lordănescu”, pe 9 iunie. Meciul retur, decisiv, se va juca la Târgovişte, pe arena „Eugen Popescu”, patru zile mai târziu, pe 13 iunie.
Orele de start ale celor două jocuri vor fi stabilite ulterior. Cu siguranţă, partida de la Voluntari se va desfăşura în nocturnă.
FC Voluntari va evolua pentru a doua oară în trei ani la barajul pentru menţinerea în Liga 1. La finalul sezonului 2015/2016, ilfovenii treceau fără probleme de UTA Bătrâna Doamnă. A fost 3-0 la Voluntari şi 0-1 la Arad.
În Liga 2 au retrogradat Juventus Bucureşti şi ACS Poli Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BABEL - Festivalul Artelor Spectacolului Târgovişte a început

Timp de o săptămână, municipiul Târgovişte este capitala mondială a teatrului. A început BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului Târgovişte (FAST) ajuns, la cea de-a Vlll-a ediţie. Au răspuns invitaţiei 26 de ţări de pe patru continente: India, Belgia, Italia, Germania, Franţa, Anglia, lslanda, Scoţia, Finlanda, Lituania, Polonia, Slovacia, Portugalia, Algeria, […]