CHINDIA ÎȘI PREGĂTEȘTE STRATEGIA PENTRU SEZONUL VIITOR

Date:

Chindia Târgoviște a retrogradat în Liga 2, urmând-o pe CS Mioveni, care a picat înaintea ei. UTA și Campionii FC Argeș au jucat barajul de menținere în SuperLigă cu Gloria Buzău și Dinamo, dar formația piteșteană a căzut și ea în liga secundă. A cedat în fața ”câinilor”, pe când clubul arădean a reușit să învingă Gloria Buzău și și-a menținut poziția din SuperLigă.

Chindia Târgoviște va fi cu totul altă echipă în Liga 2, comparativ cu stagiunea trecută din SuperLigă. Peste 20 de jucători își termină sau și-au încheiat deja acordurile cu echipa, motiv pentru care e nevoie ca oamenii care conduc clubul să aducă noi fotbaliști. Cu ajutorul lor, poate, Chindia Târgoviște să atace din primul sezon revenirea în SuperLigă.

”Chindia este un club curat, fără datorii, care poate rămâne în Liga 2 fără niciun fel de problemă. Nu ştim ce facem, deocamdată nu pot să vă spun ce vom face, ce strategie va fi.

23 sau 24 de jucători termină contractele. Va fi foarte greu să faci o echipă nouă şi să ataci promovarea, vedeţi ce greu este în Liga 2”, spunea Sorin Paraschiv, directorul sportiv al Chindiei Târgoviște, la finalul sezonului trecut de SuperLigă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...