CHINDIA ÎŞI CONSOLIDEAZĂ LOCUL DE LIDERĂ A PLAY-OUT-ULUI

Mihai ROŞOIU
0 0

In primul meci sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu (50 de ani), FC Voluntari a remizat cu Chindia Târgovişte, 0-0.
Prima fază aprinsă a meciului a avut loc în minutul 10. Gazdele au cerut penalty când mingea l-a lovit în mână pe Vadim Raţă, dar „centralul” lonuţ Coza a lăsat jocul să curgă. Raţă încercase să respingă mingea cu capul, dar balonul l-a lovit apoi în braţul aflat la mică distanţă de corp.
În minutul 24 a venit prima ocazie a meciului, la poarta lui Rimmceanu. Dumitraşcu a trimis cu capul pe lângă, din doar câţiva metri.
Gazdele au dat replica în minutul 31, când Gabi Tamaş a avut o şansă bună de gol. Veteranul din defensivă a executat o lovitură liberă pe sub zid, dar Moldovan a respins.
Patru minute mai târziu a venit cea mai mare ocazie a primei reprize. Aflat în careu, între mai mulţi adversari, Betancor şi-a ridicat mingea elegant şi a şutat din întoarcere, dar balonul a lovit bara transversală!

În a doua parte, Chindia a început mai bine, dar prima ocazie importantă le-a aparţinut tot gazdelor. În minutul 55, Briceag a depăşit doi adversari, a intrat în careu şi a şutat puţin pe lângă poartă.
Până la final, ambele echipe s-au aflat în căutarea golului izbăvitor, care nu a venit în cele din urmă. Voluntari a mai avut o şansă imensă în prelungiri, când Angelov a şutat din 6 metri, execuţia sa fiind blocată de Dinu Moldovan.
S-a terminat 0-0, iar FC Voluntari rămâne pe 8 în play-out, loc de baraj, în timp ce Chindia îşi majorează avansul în fruntea grupei la 4 puncte.
Clasamentul play-out-ului:

  1. Chindia Târgovişte – 35 de puncte,
  2. FC Argeş – 31,
  3. Gaz Metan Mediaş – 29,
  4. UTA – 28,
  5. Dinamo – 27,
  6. FC Viitorul – 26,
  7. Astra Giurgiu – 24,
  8. FC Voluntari – 24,
  9. Poli Iaşi – 20.
  10. FC Hermannstadt – 20.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EMIL SĂNDOI, MULŢUMIT DE REZULTATUL DIN ILFOV

Chiar dacă nu a fost mulţumit de joc, tehnicianul este mulţumit cu rezultatul obţinut de elevii săi. Chindia rămâne pe primul loc din play-out, cu 35 de puncte, şi este acum la patru puncte de locul secund din play-out, ocupat de FCArgeş.Emil Săndoi: „Îi felicitpe jucătorii mei. Au scos un […]