CHINDIA, ÎNVINSĂ ŞI DE CLINCENI

Mihai ROŞOIU

Au marcat: Vojtus ’19, Barbu ’24, Buziuc ’63 / Burlacu ‘3
Academica Clinceni: Vâlceanu – G. Matei, Răuţă, Patriche, Dobrescu – Şut, R. Ion – Nsiah (Pîrvulescu ’57), R. Barbu (Cebotaru ’72), Buziuc (Buş ’82) – Vojtus Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Benga (Dinu ’59), Leca, Neciu – Dudea (Florea ’46), Bic – Neguţ, Yameogo (Mihai ’46), A. Burlacu – Voduţ Cartonaşe galbene: Şut ’24, Buziuc ’30, Matei ’43, Vojtus ’55, Pîrvulescu ’90+3 / Voduţ ’13, Neguţ ’75, Leca ’77 Arbitri: Iulian Dima – Daniel Mitruţi, Bogdan Gheorghe – Cătălin Popa Observatori: Laszlo Sajtos, Constantin Stătescu
Minutul 1 A început partida.
Minutul 3 GOOOOOOOL Chindia! Burlacu porneşte din banda stânga, ajunge în careu şi trage la colţul lung pentru 1-0.
Minutul 19 GOOOOOOOOL
Academica! Nsiah îl împinge pe Neciu, dar faza a continuat cu o pasă până la Vojtus, iar acesta a tras pe jos pentru 1-1.
Minutul 24 GOOOOOOOOOL Academica! Barbu înscrie superb cu piciorul stâng, după ce a tras plasat în vin-clu.
Minutul 45+1 Finalul primei reprize. Minutul 46 A început repriza secundă.
Minutul 63 GOOOOOL Academica! Barbu a centrat în careu, Leca a fost păcălit de traiectoria mingii, iar Buziuc a înscris singur cu portarul.
Minutul 90+4 Finalul partidei. Acadamica Clinceni obţine primele trei punct din campionat, în timp ce Chindia rămâne cu un singur punct.
A fost spectacol total în duelul nou-pro-movatelor. Echipa lui Viorel Moldovan a deschis scorul prin Burlacu, dar gazdele au egalat repede, prin slovacul Vojtus. Clinceniul a trecut apoi în avantaj, după reuşita lui Bogdan Barbu. Până la pauză, Chindia putea egala, dar Bic a nimerit bara din lovitură liberă. În partea a doua, echipa lui Ilie Poenaru sa distanţat. Buziuc a marcat şi el. Spre final, adversarii au mai avut o bară, la execuţia lui Liviu Mihai.
S-a terminat 3-1 pentru Academica Clinceni, care a obţinut prima victorie în
Liga 1.
Sezonul trecut, Chindia s-a impus în ambele jocuri disputate împotriva Academicii, atât la Târgovişte, cât şi la Clinceni.
În următoarea etapă, Academica Clinceni o va întâlni pe FC Hermannstadt, iar Chindia Târgovişte se va înfrunta cu Dinamo Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia e ultima in clasament! VIOREL MOLDOVAN ÎŞI ASUMĂ EŞECUL CU ACADEMICA Chindia Târgovişte a fost învinsă, astăzi, pe terenul celor de la Academica Cliceni, scor 1-3 (1-2), şi rămâne fără victorie după cinci runde disputate, în Liga l.

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, şi-a asumat în totalitate această înfrângere. Fostul atacant al „Generaţiei de Aur”, consideră că este vinovat pentru modul în care a gestionat meciul de la scorul de 1-0 pentru Chindia, dar şi pentru forma fizică arătată de jucătorii săi, pe care nu […]