CHINDIA, ÎNFRÂNGERE ÎN PRIMUL AMICAL AL VERII

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgovişte a cedat în primul test din perioada de pregătire pentru sezonul 2021-2022, 0-1 la Clinceni, în faţa echipei împreună cu care a promovat în Liga 1 în 2019.
Ionuţ Ştefan a marcat singurul gol al întâlnirii dintre Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte, în minutul 87, scrie prosport.ro.

Ambii antrenori au folosit toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie. La Chindia au evoluat şi nou-veniţii Rumbullaku, Suciu, Matiş, Popadiuc, M. Şerban şi Căbuz. Internaţionalul U23 Marco Dulca se va alătura lotului pregătit de Emil Săndoi în cursul zilei de joi.
„Am testat toţi jucătorii pe care îi avem, mulţi dintre ei tineri. Mai aşteptăm câţiva fotbalişti, cu care să întărim lotul, cred că ne mai trebuie câte unul în fiecare compartiment. Suntem într-o perioadă de căutări”, a
vorbit antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul jocului.
Echipa din Târgovişte a efectuat marţi vizita medicală, iar luni va merge la Săcele pentru un cantonament de 12 zile, întoarcerea fiind programată pentru 9 iulie.

Au fost perfectate trei jocuri de pregătire, cu Farul (fosta Viitorul), FCSB şi FK Csikszereda, existând discuţii şi pentru al patrulea, cu Petrolul sau FC Botoşani.
De consemnat că preparatorul fizic Stelian Isac a revenit în stafful Chindiei, după un an petrecut la Petrolul şi FC Hermannstadt.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MIHAI COSTEA PLEACĂ DE LA CHINDIA, DUPĂ 7 LUNI

Atacantul de 33 de ani a prins 13 meciuri pentru echipa din Târgovişte, dintre care doar două ca titular. Costea n-a reuşit să marcheze. Ajuns la final de contract, fostul star al Craiovei nu va continua la Chindia.„Mihai nu mai face parte din lotul nostru. El a trecut printr-o perioadă […]