Chindia. în faţa unui examen dificil „Lăncierii” pot onora fotbalul pe stadionul Eugen Popescu

A.l.
0 0

chindiaChindia a obţinut victorie spectaculoasă la Mediaş, unde a învins liderul Gaz Metan cu 3-1. Acest succes a adus echipa din Vechea Cetate de Scaun în lupta pentru promovarea în Liga Întâi.
Dar această frumoasă victorie nu reprezintă mai nimic dacă nu este dublată de o alta mâine, de la ora 16:00 pe stadionul Eugen Popescu. „Lăncierii” târ-govişteni îşi pot apropia victoria. Pot onora fotbalul pe stadionul Eugen Popescu, pot mulţumi fanii care vor veni în număr mare pe bătrâna arenă târ-govişteană.
Mecanismul Chindiei trebuie să funcţioneze şnur. Roş-albaştrii vor face un marcaj la sânge în apărare, unde greşelile s-au împuţinat şi se vor arunca în atac sufocând echipa antrenată de Cristi Pustai.
În acest fel, „găzarii” nu au putere să-şi limpezească acţiunile prin Băjenaru şi Munteanu şi atacantul Gavra rămâne fără baloane fructificabile. Dacă marchează un gol, Chindia trebuie să evolueze economicos, cu jucătorii atenţi să nu greşească şi să forţeze atât cât este necesar.
Personal, cred că Chindia poate da lovitura de graţie. Poate câştiga, şi în acest caz va egala la puncte (31) pe Gaz Metan. În acest fel, echipa din Vechea Cetate de Scaun ar avea un avantaj după înjumătăţirea punctelor după sezonul regulat (Gaz Metan a primit prin rotunjire 0.5p). În aceeaşi situaţie e şi C.S. Mioveni.
În lupta pentru promovare e angrenată şi UTA Bătrâna Doamnă (29p) care joacă acasă cu F.C.M. Baia Mare (6, cu 17p), dar şi C.S. Mioveni (4, cu 24p) care joacă în deplasare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Răzvad şi-a lansat candidatul şi echipa pentru primăria Răzvad

Având cei mai mulţi primari în funcţie şi alegeri dintr-un singur tur, aspecte care avantajează în mod evident, PSD Dâmboviţa are un obiectiv clar pe data de 5 iunie, Victoria! pSd Dâmboviţa şi-a propus câştigarea a 60 de primării dâm-boviţene şi majoritatea în CJ Dâmboviţa. În unele localităţi PSD Dâmboviţa […]