CHINDIA, ÎN CONTINUARE FĂRĂ JUCĂTORI ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a:
PORTAR
Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) – A închis excelent poarta, asigurân-du-le constănțenilor trei puncte. A fost declarat și „Jucătorul meciului”.
FUNDAȘI
Christopher Braun (FC Botoșani / 30 de ani) – Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundașul moldovenilor, care și-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.
Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) -S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.
Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) – A fost la înălțime în primul meci jucat pentru roș-albaștri. A câștigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.
Bradley De Nooijer (Farul /23 de ani) – A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului și a făcut un joc defensiv foarte bun.
MIJLOCAȘI
George Cĩmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) – Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren și s-a făcut remarcat cu un gol și o pasă decisivă.
Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) -Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deși a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.
Dragoș Albu (FC U / 20 de ani) – A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi și a pornit construcția echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenție.
Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.
ATACANŢI
Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova /29 de ani) – A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reușită din contul Universității.
William Baeten (FC U / 24 de ani) – A pasat decisiv pentru reușita lui Sidibe și a marcat un gol, al doilea în ediția curentă.
ANTRENORUL ETAPEI
Mihai losif (Rapid / 46 de ani) – Rapidiștii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează și lui Mihai losif, care a construit o echipă solidă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DANIEL FLOREA, CEL MAI BUN JUCĂTOR AL MECIULUI CHINDIA - DINAMO 1-0

Deținătorii drepturilor tv și Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.Iată care au fost fotbaliștii evidențiaţi în partidele etapei a 4-a:FC Botoșani – UTA Arad 2 – 1, Hervin Ongenda (FC Botoșani)CS Mioveni – CFR Cluj 0 – 1, Adrian Scarlatache (CS Mioveni)Academica Clinceni […]